Jeuj & Bleh ~ 18

jeuj

Weer een week verder in het jaar. De tijd gaat toch snel vooruit he.

Jeuj

 • Voor de propere auto. Ik heb eindelijk eens tijd gehad om door de carwash te rijden en hem te stofzuigen. Het was hoog tijd!
 • Voor de luie zaterdag waarop ik gestreken heb en voor de rest niets.
 • Voor Mauro die naar een verjaardagsfeestje mocht gaan op zaterdag.
 • Voor het gezellige etentje op zondag bij mijn ouders thuis ter ere van de verjaardag van mijn mama. Het waren mosselen met friet. Mmmmm.
 • Voor mijn ontslag op maandag. Eindelijk weg van de stress en gedaan met om 5u30 uit mijn bed te moeten. Voorlopig dan toch.
 • Voor mijn verjaardag op dinsdag, met uitslapen tot 7 uur, sporten, op het gemakje een beetje bloggen en op tijd de kindjes gaan halen in de school/crèche.
 • Voor het goede weer. De kindjes hebben, doordat we op tijd thuis zijn, nog kunnen genieten van het zonnetje en zwembadje.
 • Voor de onverwachte tijd die er is vrijgekomen om te gaan sporten overdag, zodat ik ’s avonds kan genieten van Het Ventje.
 • Voor het nieuwe academiejaar dat nu echt wel dichterbij komt. Volgende week is het van dat!

Bleh

 • Voor het lood dat in mijn schoenen zat toen ik maandagochtend naar het werk ging.
 • Voor mijn ontslag op maandag (had ik misschien een voorgevoel?) en het feit dat je na zes jaar en een half als een zak vuil buiten wordt gezet. Dat is eigen aan een ontslag zeker?

Hoe was jouw week?

Liefs,
Me, Myself and We.

14 gedachtes over “Jeuj & Bleh ~ 18

 1. A_nnick. zegt:

  Misschien mag ik het zo niet verwoorden, maar ik hoop dat je vooral het mooie van je ontslag kan inzien. Focus je maar op je studies, je gezinnetje, je vrienden en de blog (want ik kom hier best wel graag).
  Niemand verdient het om op zo’n manier aan de deur gezet te worden. Ik wens jou de komende tijd veel “jeujkes” toe!

  Geliked door 1 persoon

 2. BellamyzBlogzThingz zegt:

  Hey Girl! Wat naar hey maar gelukkig heb je ook leuke dingen meegemaakt! Het is defenitly belangrijk om te blijven focussen op het positieve. En die waren er gelukkig meer van in je post!
  En wat betreft je ontslag zij hebben een goede werknemer verloren it’s their Lost! Het is niet waard om daar voor te treuren je zult vast en betere werkgever vinden You wi’ll See!

  Mijn week was geweldig ik heb er een paar kliekjes van gemaakt je kunt het lezen (If you want) op mijn blog. Tijdens mijn Tea Time heb ik er een beetje over gehad.
  I
  k wens je een Fantastische weekend Toe!🎉🎊🎉

  Keep your Head Up Girl! En veel suc6 met de komende Academiejaar! Ohww Yesssss!😎

  Hugz, Miss B.💋

  Geliked door 1 persoon

  • memyselfandwe zegt:

   Ik was er uiteindelijk niet meer zo graag neen. Al van tijdens mijn tweede zwangerschap kreeg ik het gevoel dat ze niet wisten wat ze met mij moesten aanvangen. En ik ben iemand die durft ‘reclameren’ als er iets mij niet aanstaat en dat zullen ze ook niet pikken. Nog even en ik ga ze nog dankbaar zijn voor deze kans! Ach… Voor het zelfvertrouwen is dat inderdaad niet zo goed…

   Like

 3. Zij zegt:

  Het is een heel naar gevoel om zo na al die jaren trouwe dienst ontslagen te worden. Maar ik ben wel blij, dat je het positieve er van in ziet. Meer tijd met de kindjes! Die nu na school/crèche nog samen met hun mama kunnen genieten zonder stress.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s