Even bijpraten ~ 1

Vrijdag vandaag en om eerlijk te zijn was ik van plan om gewoon mijn rubriek Jeuj&Bleh opnieuw op te pakken. Maar dat zou zo raar zijn na mijn drie weken verlof en eerste werkweek.

Vandaar dat ik eventjes wil bijpraten.

Ik ga je even vertellen wat ik allemaal gedaan heb tijdens mijn verlof.

Dag 1

Tijdens mijn vakanties neem ik tijd om mijn haar te vlechten. Als ik ga werken heb ik daar nooit veel zin in. Dit is voor mij bijna het ultieme zomerkapsel. 🙂
Ik heb boodschappen gedaan in de Colruyt mét de jongens. Ze gaven goed weer dus heb ik een opblaaszwembadje gekocht en beslist om niet vers te koken voor de kleinste man. Het was voor mij ook vakantie, he!
Ik kreeg het ook in mijn bol en heb het traphokje onder handen genomen. Ik heb dus de gewilde wijnrekken in de Ikea gekocht en heb ze in elkaar gestoken. Ondertussen is het nog een beetje verzet en staat het nu perfect!

Dag 2

Op dag twee heb ik drie vlechten in mijn haar gedraaid. Alles is beter dan het los in mijn nek te laten hangen met zo’n warmte! Door het goeie weer kon mijn was buiten drogen en heb ik dan ook het ene wasje na het andere gedraaid. Alleen dat strijken was er te veel aan omdat het veel te warm was! Onze jongens en de buurjongens kunnen het wel goed met elkaar vinden. Ze speelden dan ook veel samen. En het zwembadje bracht gelukkig de verkoeling die ze zochten. Op dag 1 had ik het traphokje onder handen genomen. Op dag 2 heb ik het nog een beetje aangepast en nu staat het nog altijd zo. Alhoewel het wel een klein hokje blijft natuurlijk… Ik kon op mijn gemakje genieten van een aperitiefje op ons terras. Mauro die kwam naar huis voor het avondeten. De rest van de dag heb ik hem bijna niet gezien. Ilian heeft een wel héél speciale manier ontdekt om in het water te duiken en zo’n drie vlechten doen toch iets raars met je haar, hoor.

Dag 3

Op dag 3 van onze vakantie werd er ontbeten met ontbijtkoeken in plaats van de normale boterhammen. De kindjes vonden het lekker. Neen, op de foto van Mauro staat geen filter, maar om de warmte een beetje buiten te kunnen houden, hielden we de gordijnen dicht. Omdat die oranje zijn, geeft dat zo’n raar beeld op foto. Maar alleh. We gingen zwemmen bij oma en opa en gingen ook met hen op de foto. Dat we zo’n twee waterratten hebben, weten we nu dan ook weer al. Voorzichtig zijn de volgende keer dat we naar daar gaan! Ze zouden er durven in springen zonder dat we het weten…

Dag 4

Op de vierde dag gingen we op bezoek bij mijn mooie en lieve oma. Omdat zij zo ver woont, waren we stiekem blij dat de kinderen sliepen in de auto. Het is toch altijd een lange rit, hoor! We zijn ook een ijsje gaan eten want het weer vroeg er gewoon om! Ilian die vond het dan weer super om met zijn blote voeten op/tegen tafel te leunen. 🙂 We hebben ook boodschappen gedaan in de Jumbo. Mauro vond het leuk om met zo’n klein karretje te rijden en te scannen.

Dag 5

Op dag vijf werd er beslist dat we gingen shoppen. Maar voor we konden vertrekken waren de jongens weer zo mooi aan het spelen… Dat doet toch altijd deugd aan mijn hartje dat ze soms ook lief kunnen zijn voor elkaar.  Het Ventje had vanalles nodig en aangezien het nog solden waren hebben we onze slag geslagen. Ik denk dat Het ventje twee jeansbroeken en vier hemden gevonden heeft. Ikzelf heb het gehouden bij één kleedje, een rok en een bloesje. We hebben ook een terrasje gedaan, zowel in het stad als thuis en de dag werd afgesloten met een bbq.

Dag 6

Op de zesde dag werd er niet zo veel gedaan. Er werd een beetje voor de televisie gehangen terwijl ik de handdoeken aan het plooien was. We gingen op bezoek bij Meter Suzanne en nadien bij oma en opa. Daar werden de vingers van Ilian opgegeten door een tante en werd de kat door Ilian ontdekt.

Dag 7

Op zondag werd er beslist om de restjes van de bbq van vrijdag op te eten, maar toch een beetje bij te halen zodat mijn zus en haar lief konden mee komen eten. En dat is het zo’n beetje wat er die laatste dag van de eerste week gebeurd is. Een supergezellige namiddag en avond en meer moest dat niet zijn.

Mijn eerste weekje vakantie was overgoten met zon en plezier. Ik denk er nog met veel warmte (let op de woordspeling) aan terug.

Liefs,
Me, Myself and We.

7 gedachtes over “Even bijpraten ~ 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s