Vierde verjaardag

paw_patrol_03HR

Op twee juni wordt onze grootste man al 4 jaar. Wat vliegt de tijd toch!

Zoals jullie wellicht al weten ben ik niet vies van op tijd aan een feestje te beginnen. Ik ben dan ook al volop bezig met het uitdenken en uitwerken van het thema voor dit verjaardagsfeestje, namelijk Paw Patrol. Hij is er zo zot van!

Ik heb dan ook online een bestelling geplaatst om decoratie te vinden, want in de fysieke winkels is bijzonder weinig terug te vinden! Ook ga ik zelf ook een beetje aan de slag.

Ik ga een slinger maken van hondenbotjes. Dat moet wel lukken.
Ook ga ik slingers maken waarbij natuurlijk de kleuren van Paw Patrol centraal staan.

Het gaat weer kleurrijk worden en hopelijk van uitnodiging tot aankleding helemaal in orde. Ik zal ook proberen om een tutorial van de slingers te maken. Ik heb dat nog nooit gedaan, maar voor alles een eerste keer, toch?

Ik ben zelfs al aan het denken wat ik ga meegeven naar school en ik heb al iets in gedachten. Ooooh! Ik heb er zo’n zin in om alles al te maken en dan zijn gezichtje te zien. Maar eerst moet er nog zoveel ander werk gebeuren. Taken voor school, huishouden in orde krijgen, het event van mijn papa dat midden april doorgaat, een verjaardagsfeestje van een neefje van Het Ventje… Zoveel te doen, nog zoveel tijd, maar je gaat zien dat ik weer nipt op tijd in gang ga schieten. Hoewel mijn vingers jeuken om er nu al aan te beginnen.

Vind je me gek dat ik dit doe? Of zijn zo’n themafeestjes eigenlijk normaal?

Liefs,
Me, Myself and We.

19 gedachtes over “Vierde verjaardag

 1. Zij zegt:

  Tof! Hoe jij daar zo helemaal kan in opgaan! Fantastisch toch!
  Mijn jongste kleinzoontje wordt in september 4 en die is ook helemaal Paw Patrol fan ๐Ÿ™‚
  Ik vind die themafeestjes echt de max. Vroeger deed ik dat ook allemaal voor mijn kinderen. Nu ze volwassen zijn, mis ik dit eigenlijk wel een beetje. Het knutselen om leuke dingetjes (in thema) mee te geven naar school.. fun!

  Ik vind jou dus helemaal niet gek ๐Ÿ˜‰

  Liked by 1 persoon

 2. Mel (Hippo256) zegt:

  Weet je, je moet gewoon lekker doen waar jij zin in hebt (en de jarige ook leuk vindt). Je geniet hiervan, dus dan is het toch prima? Leuk dat he zo creatief bezig kan zijn. En je geeft geen 10.000 euro hiervoor uit (toch? :P) dus dat is dan ook geen bezwaar.

  Liked by 1 persoon

  • memyselfandwe zegt:

   Ik denk ook dat de jarige hier blij mee gaat zijn. Zeker omdat hij nog niet weet wat er exact allemaal gaat komen/zijn รฉn dat de versiering achteraf een tijdje in zijn kamer mag hangen. (Waarom zouden we zijn kamer ook niet een thema geven, voor een jaar – tot het volgend themafeestje? Anders ligt die versiering toch maar stof te pakken op zolder…)

   Like

 3. Lana zegt:

  Mijn nichtje (5 jaar) is ook zot van paw patrol elke keer als het op tv komt staat ze klaar om naar de “hondjes” te kijken xD
  Misschien ga ik voor haar 6de verjaardag ook zo’n feestje geven , alvast bedankt voor het hartstikke leuke idee!

  Liked by 1 persoon

 4. Hersenspinselkrabbels zegt:

  Ik vind een themafeestje super! De mijne heeft nog niet echt een uitgesproken ‘smaak’. Uitnodigingen maak ik nooit, ik prik gewoon een datum vast. Er is wel een jaarlijks concept ontstaan, een start van een leuke traditie, en dat is dat we met enkelen een taart maken en meebrengen. Een soort ‘sharing feestje’ en dat is erg gezellig + valt goed in de smaak bij iedereen.

  Liked by 1 persoon

  • memyselfandwe zegt:

   Oh, dat is leuk. Iedereen iets laten meebrengen. ๐Ÿ™‚
   De eerste jaren koos ik ook het thema, hoor. Het is de eerste keer dat mauro kiest, tussen twee dingen. ๐Ÿ™‚ Het was of Jake Piraat of Paw Patrol. ๐Ÿ™‚ Volgend jaar zie ik wel waar zijn zin naar evolueert. En met Ilian hoe ik de eerste drie jaar dezelfde thema’s aan en ik zal hem bij zijn vierde ook zelf laten kiezen. ๐Ÿ™‚

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s