Party people !

Ik ben iemand die heel fel van feestjes houdt. Ik ga graag naar feestjes maar minstens even graag organiseer ik ze zelf. Ik ben de eerste om iets op poten te zetten. I love it! En wat je graag doet, doe je ook goed. Of is het andersom?

Alleszins, binnenkort is er weer een jarig. Allez, binnenkort. Op 2 juni wordt hij 4. Maar we gaan het al vieren op zondag 28 mei. We zijn namelijk de week nadien uitgenodigd op een trouwfeest en daags na een trouwfeest een verjaardagsfeestje… Zelfs ik kan dat niet verdragen (denk ik). Dus doen we het zo. En daarbij: komt ook voor mij beter uit. Ik heb op 14 juni mijn einge examen af te leggen. Best dat ik de weekends daarvoor niet te vol prop.

Ik ben al een tijdje aan het vragen aan Mauro wat voor feestje hij wilt. Er komt tegenwoordig maar één ding uit zijn mond als het daarover gaat, en dat is Paw Patrol. Mauro vraagt, dus mama draait. Een Paw Patrol feestje zal het worden!

Ik heb al het één en ander gekocht qua decoratie, maar ik ben er nog niet. Ik zal nog eens een andere winkel moeten bezoeken. Ook is Pinterest een heerlijke inspiratiebron! Wees er maar zeker van dat we er weer een knalfeestje van gaan maken.

Ik zorg altijd voor een volledige aankleding in thema, van uitnodiging tot versiering tot taart tot borden, servietten en bekers… Het gaat weer top worden! Is dat nu niet onnozel dat ik dat van mijzelf zeg? Ja, in feite wel. Nogal arrogant misschien ook? Enfin. We zullen wel zien hoe het loopt, maar het gaat toch die richting uit.

Diegene die weten dat ze uitgenodigd zijn, schrijf maar al 28 mei in jullie agenda! Ik ben alleen nog op zoek naar een Chinese vrijwilliger die met een naaimachine overweg kan en voor mij (allez, voor Mauro) een Ryder-vest wilt maken? Dat zou hij echt super vinden om dan aan te doen!

Zijn speelgoed ga ik gebruiken als decoratie, zo zullen alle 6 de pups op wacht staan. Misschien dat ik nu onze buffetkast eens ga gebruiken waar ze voor dient: om de dingen op uit te stallen. Nog een extra barkruk zou ook welkom zijn, dan hoef ik de kindjes niet mee aan onze tafel te zetten maar aan een aparte tafel.

Ik heb zin om feestjes te organiseren! Want dit is peanuts in vergelijking met ons trouwfeest. Maar als jij iemand zoekt om iets te organiseren: één adres. Bij mij! 🙂 Ik heb er zelfs een nieuw e-mailadres  voor aangemaakt: organisatordefeestneus@gmail.com. Dus als je De Feestneus nodig hebt: mailen maar!

Ik heb zin om iets nieuws te doen. Om van mijn hobby mijn beroep te maken?

Liefs,
Me, Myself and We.

6 gedachtes over “Party people !

  1. Samaja zegt:

    Lijkt me een heel leuke uitdaging! Ik heb zelf nog een tijdje gedacht dat wedding planner wel iets voor mij zou zijn omdat ik het erg leuk vond om onze eigen trouw te organiseren, maar achteraf gezien denk ik niet dat ik het nodige geduld heb om met bridezilla’s en aanverwanten om te gaan ;-).

    Geliked door 1 persoon

  2. Zij zegt:

    Goh.. doet me terug denken aan vroeger, toen ik het ook zo geweldig vond om feestjes te plannen voor de kinderen. Helemaal in het thema wat ze gekozen hadden. Avonden aan een stuk knutselen, weggeefpakjes maken voor op school, .. zalige tijd !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s