Persoonlijke update

Het is weer effe geleden dat ik tijd heb genomen om te bloggen. Er is dan ook zoveel anders te doen naast dat bloggen!

Eerst en vooral heb ik genoten van mijn goeie punten en mijn jongens. Ongelooflijk hoeveel liefde die ons al kunnen geven. “Mama, jij bent mijn dikke vriend” is dan ook een vaak gehoorde zin thuis. Zalig!

Afgelopen zondag was het Valentijn en in feite is dat om één of andere reden een beetje aan me voorbij gegaan. Ik heb dat dan woensdag goedgemaakt door alsnog een cadeautje te kopen voor Het Ventje. Zelf werd ik verwend met een nieuw boek en een parfum. Ik moest dus iets terug doen. Ik heb hem dan een trui gekocht (die die hij met kerst gekregen had was kasjmier en is al gekrompen in de was!) en een nieuwe parfum die hij nog nooit gebruikt heeft.

Maandagavond was het de eerste schoolraad. Ik heb me kandidaat gesteld als voorzitter en ben eens benieuwd wie het uiteindelijk zal worden. Dinsdagavond werd ik dan in de hogeschool verwacht. Wat me opviel was dat er al een heel deel studenten zijn afgehaakt, ofwel is dat maar een idee.

Woensdag moest ik dan mijn observatielessen gaan bijwonen. Een leuke dame, mijn stagementor, en ik heb er zin in! Uiteraard was ik dan een beetje later dan van gewoonte bij Mauro en Ilian, maar ze hebben er niets van gemerkt. Zo rond halfvier zijn we naar het stad getrokken om een pannenkoek te gaan eten en de cadeautjes voor de papa te gaan halen. Ik heb ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de stripspeciaalzaak een bezoekje te brengen omdat ik voor school een historische strip moet lezen. Er bestaan toch mooie dingen, hoor!

Gisteren hebben we dan op een rappeke spaghetti klaargemaakt en gegeten. Ik denk dat we om kwart na zes al gedaan hadden met eten, wat een unicum is! Ik heb dan 18 eieren verwerkt in chocomousse voor het Smikkelfeest van Mauro in zijn school van straks. De papa ging de potjes chocomousse afzetten vanmorgen, maar blijkbaar is hij uitgegleden op de speelplaats en kon hij 95% van de potjes redden. Ocharme, het gezichtsverlies dat hij geleden heeft!

Vanavond ga ik dan genieten van de jongens en verder  voorbereiden voor mijn stage. Morgenmiddag komt mijn zus met haar lief. Ik moet dan nog eerst  boodschappen gaan doen zodat we samen een boterham kunnen eten. Om 13 uur worden Het Ventje en ik in een feestzaal verwacht. De eerste echte voorbereidingen voor onze trouw gaan van start! Mijn zus en haar lief blijven dan bij de kindjes. Voor de rest staat er nog niks op de planning.

Hopelijk gaat het rustig weekend me deugd doen, want ik ben een beetje moe. Ilian slaapt tegenwoordig slecht. Ik denk dat hij op iets aan het broeden is. Ook lig ik er te laat in en ging mijn wekker te vroeg af. Ach ja. Ik overleef het wel.

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

Liefs,
Me, Myself and We.

 

12 gedachtes over “Persoonlijke update

 1. Zij zegt:

  O’ wat een drukke dagen voor jou!
  Ocharme je man.. maar gelukkig kon heel toch heel wat redden van de chocolademousse! Stel je voor..

  Hier staat er niet veel gepland voor het weekend. De echtgenoot is door al het gedoe op zijn werk, stikkemoe! Ik veronderstel, dat hij heel wat zal willen rusten. Trouwens ik kon niets plannen, want zaterdagavond heeft hij een optreden.

  Geliked door 1 persoon

 2. A_nnick. zegt:

  Hopelijk heeft Het Ventje er – behalve 5% kapotte potjes – niets aan overgehouden?
  Toch ook zo’n drukke dame, eh, jij?! Geniet van je weekend, dat ga ik ook doen. Alleh, nadat ik die examens tot een (hopelijk) goed einde gebracht zal hebben… 🙂
  Voor de rest wil ik hier eens wat orde op zaken stellen: wasmanden leegmaken + strijken, kasten aanvullen en boodschappen doen. Maar da’s voor zondag want morgen = schooldag.
  Fijn weekend! x

  Like

  • memyselfandwe zegt:

   Het waren plastieken potjes. 🙂
   Ik vond – zoals net eerder gezegd – dat die drukte nogal meevalt. Het klinkt nogal veel, maar dat is het niet. Alleen die stagevoorbereiding zal nog een laat-avond-jobke worden. Ik moet er iets voor over hebben, he!
   Veel succes dit weekend! Met al je examens, zowel thuis als in school. 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s