Eigen briefroman – deel 6

Het vervolg op onze eigen briefroman.

Wordt nog verder vervolgd.

Liefs,
Me, Myself and We.

Elfde brief

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Van: Leen Smit Verzonden: zo 28/04/2013 12:14
Aan: Patricia Willems
CC:
Onderwerp: RE: FW: PARTY!

Hey Patricia

Amai mijnen kop!! Dat laatste glaasje cava was er echt te veel aan.

Dat je voeten pijn doen, dat kan ik goed geloven! Woow, wat een fuifbeest ben jij nog altijd zeg. Het hoofdje zal ook wel ronddraaien bij u vandaag. En je haar: fantastisch! Je zag er echt super uit! Heb je gemerkt hoe de hoofden draaiden toen je binnenkwam. En je beweegt nog steeds even gracieus op en rond de dansvloer als vroeger. Ach Patricia, als je had gewild, tien aan elke vinger kon je er krijgen. Echt waar, je zelfvertrouwen, je stralende lach, je outfit … de mannen vielen in zwijm, elke vrouw was jaloers op jou! Zeg eens eerlijk, zat jouw gedacht er niet tussen???

Ik moet bekennen, in de wetenschap dat dit tussen ons blijft, dat ik heb getwijfeld om mee te gaan toen ik hoorde dat Sarah meeging. Maar ik gun het haar niet om eerst mijn man en daarna mijn vriendin volledig in te palmen. Na het vijfde glaasje kon ik het een beetje van mij afzetten. Als ik erop terugkijk ben ik er eigenlijk niet veel wijzer van geworden, integendeel zelfs. Zou de minnares van mijn man écht zo veel lef hebben om zich in mijn bijzijn zo te gedragen? En dan nog uitpakken met haar dansmoves, om mij maar eens goed te bewijzen waarom ze mijnen Ignace zo rond hare vinger kan draaien. Ze daagde mij dan ook nog uit, door altijd zo rond mij te komen dansen. Ik weet het allemaal niet meer. Ik weet dat ik het je eigenlijk niet mag vragen, maar de twijfel vreet me kapot. Weet jij iets meer?

Verwarde groetjes

Leen

Twaalfde brief

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Van: Sarah Edeling Verzonden: zo 28/04/2013 15:16
Aan: Patricia Willems
CC:
Onderwerp: RE: FW: PARTY!

Helaba Patricia,

Je zag er stralend uit! Die kapper van je: zou die mij ook nog onder handen kunnen nemen? Kwestie van een goede indruk te maken als ik binnenkort eens alleen met Leen afspreek.

Want wat mij betreft ben ik volledig verkocht.

Verliefd.

Op Leen.

Nu weet ik niet of het wederzijds is en of er wel ooit iets wederzijds kan zijn. Want ze reageerde niet echt op mijn verleidingstrucjes. Integendeel. Ik had het idee dat ze de drank invloog om er niet op te moeten letten.

Jij hebt er anders ook niet naast gedronken. J Ik had na één glaasje al genoeg. Er moest toch iemand bob zijn. Mijn hoofdkoel houden was ook nodig, anders ging ik zeker zaken gedaan hebben waar ik nu spijt van zou hebben. Maar ik heb van niets spijt. Van absoluut niets. Behalve dan misschien van het feit dat ik Leen niet heb laten voelen wat ik voor haar voel.

Zou ik binnenkort eens met haar afspreken?

Liefs,

Je verliefde BFF.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s