Eigen briefroman – deel 4

Het vervolg op onze eigen briefroman.

Wordt nog verder vervolgd.

Liefs,
Me, Myself and We.

Zevende brief

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Van: Sarah Edeling Verzonden: wo 24/04/2013 17:15
Aan: Patricia Willems
CC:
Onderwerp: Re: Re: Dromen zijn bedrog?

Liefste BFF,

Zo leuk dat je weer positief in het leven staat! En zo leuk dat ik mee deel mag uitmaken van je ‘genieten van het leven’! (Ik hoop toch dat je ’t ook over mij had?)

Gelukkig ligt die ziekenhuisperiode weer achter je! Er volle bak weer tegenaan! Tegen het leven! En laat dat ziekenhuis maar zijn waar het hoort, ver achter jou!

Je vriendje… Ja, dat is andere koek. Niemand verdient het om zo misbruikt te worden. Ik zou dit zelfs niet aan mijn grootste vijand toewensen! Hoewel ik nu misschien iemand op het oog heb die ik wel wat ‘kwaads’ wil toewensen, want ik heb een (anonieme!!!) ‘dreigbrief’ gekregen. De letters uit een krant en tijdschrift geknipt. Zeer eng! Ik zal deze aandoenlijke brief even citeren voor jou:

“Vuile Slet! Jij ja, je leest het goed. Net als je naam begint je bijnaam ook met een “S” en ik kan er zo nog wel wat bedenken: Serpent, stuk S…, Sloerie… maar de best passende is toch wel SLET. Ik weet waar je mee bezig bent en het maakt me ziek! Pas dus maar goed op Het alziend oog”

Bizar, echt bizar! Zou het iemand zijn die ook al op de hoogte is van mij outing en weet dat ik achter zijn vrouw zit?

Natuurlijk ken ik Leen nog! Zo’n fijne meid! Is zij niet getrouwd met die knappe Italiaan? (Ik heb je eerder al geschreven dat ik wel gevoelens heb voor ’n vrouw, maar dat wil niet zeggen dat mijn ogen in mijn broekzakken zitten, he. Ik kan nog altijd kijken naar mannen en zien of iemand knap is of niet, zonder bijkomende gevoelens.) Ik vind trouwens dat die goed bij elkaar passen, Leen en haar man. Allebei om ter knapst. Daar gaan mooie kindjes van komen. Hoewel ik ergens hoop van niet…

Uiteraard wil ik graag meegaan naar de dansvoorstelling! Met plezier zelf! Dan zie ik Leen ook nog eens terug! Want het is al eventjes geleden en nu gaat het eens op een andere manier zijn dan zo rap-rap in ’t passeren. Ik zal haar misschien ook een briefje sturen?

Ik zie je dan bij de dansvoorstelling? Wie weet zullen dan al de puzzelstukjes in mijn hart op hun plaats vallen.

Liefs,

Saartje.

Achtste brief

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Van: Sarah Edeling Verzonden: wo 24/04/2013 17:22
Aan: Leen Smit
CC:
Onderwerp: Dansvoorstelling zaterdag

Hey Leen,

Long time no see!

Hoe gaat het met je? Je hoeft niet te antwoorden, hoor. Ik kom mee met Patricia naar de dansvoorstelling. Dan kunnen we bijpraten!

Veel groetjes en tot dan!

Sarah.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s