Shoppen voor meisjes

Ik ben superfier op mijn twee jongens. Echt waar. Een leven zonder hen kan ik me niet meer inbeelden. Nochtans, toen de gyn bij de geslachtsbepaling van nummer twee zei dat het opnieuw een jongen was, was ik in de eerste plaats lichtjes teleurgesteld. Maar ik kreeg tijd om eraan te wennen en ondertussen zou ik het me niet anders kunnen inbeelden. Gelukkig maar!

Maar doordat ik dus twee stoere jongens heb, kan ik nooit eens gaan shoppen in de meisjesafdeling. En dat is jammer. Gelukkig heb ik een pracht van een metekindje, een meisje, en kan ik me soms al eens laten gaan. Zo heb ik haar voor haar nieuwjaar een outfitje gekocht. Een roos glitterrokje, een cool t-shirt met lange mouwen voor daarop en een roze trui (waarvan ik vond dat die ook met dat rokje matchte).

IMG_6115

Mijn metekindje heeft een zus. Ook voor haar heb ik iets gekocht, want ik vind het anders zo sneu dat de ene wel iets krijgt maar de andere niet. Ik dacht altijd dat het zusje minder into rokjes was en koos daarom voor deze girly skinny jeans met hartjes en een bijpassend t-shirtje met lange mouwen. Ondertussen blijkt dat ook dit meisje wel van rokjes houdt, dus dat weet ik dan weer voor de volgende keer.

IMG_6117

Het Ventje heeft een petekindje, een jongen, die een jaar ouder is dan onze eigen Mauro. Ook die kreeg een outfitje, maar omdat Het Ventje dit zelf gekocht had, heb ik hier geen foto van. Het was een outfitje van Anderlecht (korte broek en t-shirt) waarin hij zich kan gaan uitleven op het voetbalveld. (Ook hier is geen afbeelding bij nodig, je weet wel exact wat ik bedoel.)

Ook deze jongen heeft een zus en net zoals voor de vorige zus: aan de één iets geven en niet aan de andere, dat vinden wij zo sneu! Dus ook dit meisje werd getrakteerd op een zwart jeansrokje met bijpassende trui.

IMG_6118

En? Wat vind je van mijn onervaren meisjes-outfits? Ik zou ze zelf ook wel aan mijn dochter haar lijf durven aandoen, gesteld dat ik een dochter zou hebben he. Hopelijk waren mijn drie lieve meisjes er ook blij mee. (De laatste outfit werd dadelijk gedragen door het kleinste meisje. Het zal dus wel goed bevonden zijn.)

Ohja, al deze kleren komen van bij de C&A. Ik vind dat een leuke winkel voor kinderkleding, maar het gevaar bestaat dat ze niet uniek zijn. Ach ja.

Liefs,
Me, Myself and We.

6 gedachtes over “Shoppen voor meisjes

 1. misssexandthecity zegt:

  Ik heb dus ook geen dochters, noch metekindjes,…..maar oh wat zou ik graag eens shoppen voor meisjes :-), laatste outfit vind ik heel erg leuk,….die sweater wil ik ook voor mezelf 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Mrs. Brubeck zegt:

  Ik heb 1 dochter, inmiddels volwassen, we vinden shoppen samen nog steeds zo leuk. Dat komt ook omdat we zo goed op elkaar ingesteld zijn… Gisteren nog gaan shoppen voor haar ongeboren babytje…
  🙂
  Zalig!!! Terug al die kleine spulletjes!
  Je outfits zijn goedgekeurd hoor!

  Geliked door 1 persoon

 3. Liese zegt:

  dat is ook één van de aspecten die ik mis aan het geen-dochter-hebben. Ik heb ook een metekindje maar dat is ook een jongetje. Ik ben dan ook totaal niet mee met hypes zoals Frozen en van die dingen. Want hier is het allemaal Rox en Brandweerman Sam en van die toestanden 😀

  Geliked door 1 persoon

 4. Flavie zegt:

  Met 2 mannelijke mini-me’s (waar ik zo blij mee ben… een dochtertje zag ik niet zitten) vind ik het heel moeilijk om meisjes-spullen te kopen voor mijn vrouwelijk metekindje… echt niet gemakkelijk!
  Leuke kleertjes!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s