K3

In feite is het een beetje gek, he. Op vrijdagavond werd er een televisieprogramma uitgezonden op een uur waarop kindjes in hun bed liggen, maar waarvan de inhoud wel voor die kindjes bedoeld was…

Ik heb het over K3zoektK3. Hoe kom ik erop om er nu een berichtje over te schrijven? Omdat ik hun nieuwe liedje op de radio hoor. Omdat ik dan inspiratie krijg. En omdat ik dan direct moet kunnen schrijven om het niet te verliezen.

Ja, ik geef toe. Ook wij keken naar dit televisieprogramma. Maar wij zijn niet van die mensen die met onze gsm in de aanslag klaar zitten om te beginnen stemmen. Daar doen we dan weer niet aan mee. Trouwens: we beginnen ook altijd iets later te kijken zodat we de reclame kunnen doorspoelen. 🙂

Het nieuwe liedje is wel een oorworm, of hoe zeggen ze dat? Eens het in je hoofd zit, kan het er moeilijk weer uit. Een echt K3-liedje dus.

Ik ben niet echt een fan van K3, de oude of nieuwe bezetting, maar heb wel graag naar ‘Hallo K3’ gekeken. Hun liedjes zet ik niet uit mijzelf op, maar Mauro durft hier al wel eens naar vragen. En hij kent ze dan ook! Wat mij zeer verwondert, want hij is toch een jongen? Ze zullen dat waarschijnlijk in de klas ook te horen krijgen.

Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik moet denken van ‘het pensioen’ van Karen, Kristel en Josje en de nieuwe samenstelling van de groep. Het is wel ferm van Studie 100 dat ze van een meidengroep een merk hebben weten maken. Dat vind ik wel straf. Maar voor de rest trek ik me daar niet zoveel van aan.

Natuurlijk, wanneer Mauro al zingend van ’10 000 luchtballonen’ aan het spelen is, dan weet ik dat K3 niet alleen voor meisjes is. En dan smelt mijn moederhart, want het is toch zo schattig als hij zingt! Hij zingt trouwens meer dan alleen dat. Dat is zo fijn om te mogen aanhoren!

Ach ja. Muziek. Het maakt een belangrijk deel uit van mijn leven. Ik kan namelijk niet zonder.

Hoe zit dat bij jou? Ben jij ook zo gek van muziek? En wat denk jij van heel dat K3 gedoe? Of gaat dat volledig aan jou voorbij omdat je geen (kleine) kinderen hebt?

Liefs,
Me, Myself and We.

10 gedachtes over “K3

 1. Mrs. Brubeck zegt:

  Oudste is nog net een jaartje of 2 fan geweest…
  Ik vind er allemaal niks mis mee hoor… Ze maken leuke muziek en als kinderen daar happy van worden, waarom niet dan? Dan mensen daar dan een boterham mee verdienen vind ik niet meer dan normaal, het blijft commerce…

  Geliked door 1 persoon

 2. evavertelt zegt:

  Ik was te oud voor k3.
  En studio100 is door haar/zijn/hun beleid niet mijn beste vriend, daar schreef ik al eerder over.
  Toch besef ik dat ook ik niet aan de commercie errond zal ontsnappen. Flavie is anderhalf en nu al WILD van Bumba… Ach ja. Mijn principes owv Kleine Kadee maar even parkeren en haar laten doen zeker? Maar ik bied haar wel alternatieven, dat vind ik heel belangrijk…

  Geliked door 1 persoon

  • memyselfandwe zegt:

   Welke alternatieven bied je dan aan? Want alles wat ze tegenkomen wordt toch platgecommercialiseerd? Denk maar aan die paw patrol toestanden waar onze Mauro nu zo zot van is. Vorig jaar was dat nog zo geen groot succes heeft Sinterklaas me ingefluisterd.

   Like

   • evavertelt zegt:

    Ik zing zelf ontzettend veel “echte” kinderliedjes, kapitein Winokio wordt hier ook gedraaid, liedjes uit andere culturen, … Hier is niet zo dat ze het niet mag horen, maar ik wil dat ze weet dat er meer is dan alleen maar k3.

    Geliked door 1 persoon

 3. Tita zegt:

  Ik ging het aan mij voorbij laten gaan, maar ik ben uiteindelijk toch uitgesteld beginnen kijken. En ik vond het interessanter dan mijn plusdochter. Ik heb er alle begrip voor dat de “oude” meisjes stoppen en ik vind de keuze voor de nieuwe K-tjes de beste die ze konden maken. Of ze het succes gaan kunnen evenaren zal echter de tijd uitwijzen, maar ik wens ze het wel toe.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s