Kerstmis

De feestdagen naderen met rasse schreden. Nog een goeie maand en het is alweer van ge-jinglebell langs alle kanten. Niet dat ik daar iets op tegen heb, he! Integendeel! Ik vind het heerlijk om onze kerstboom van de zolder te halen, die in elkaar te zetten en te versieren met lampjes en kerstballen. De rest van de living en de keuken worden ook onder handen genomen. Alles wordt versierd bij ons thuis. Niets zo leuk als in het donker thuiskomen en al die lichtjes doen branden om de duisternis te verdrijven.

De vuiligheid die dat met zich meebrengt neem ik er niet zo graag bij, maar houdt me ook niet tegen. Je mag er donder op zeggen dat ik na het versieren van alles grondig mag dweilen, want het stof dat ik van de kasten heb gejaagd om er iets op te zetten moet toch ergens naartoe? Dat valt dan altijd op de grond, he. Nooit valt dat op mijn plafond! Enfin.

Dit jaar heb ik gekozen voor de kleuren zwart-wit met een sprankeltje goud. Niet dat het al versierd is bij ons, hoor, maar de versiering ligt in mijn hoofd al klaar.

Kerstavond vieren we onder ons viertjes. Op pinterest heb ik al allerlei leuke ideetjes opgedaan qua eten, en dan nog kindvriendelijk ook. Ik zou het liefst van al fingerfood in de zetel eten en ondertussen een familie-kerstfilm kijken. Maar we moeten ons wel opkleden, want dat hoort zo bij kerstmis.

Daarom ben ik al eens gaan zoeken op internet naar leuke kleedjes… Nu kan ik niet kiezen natuurlijk! Hieronder de selectie van kleedjes die ik wel zie zitten voor met de feestdagen, want dat moet gedragen worden op kerstavond, met kerstdag, tweede kerstdag, oudjaar én nieuwjaar. Is het dan niet beter dat ik ze alle vijf koop…?

08003935_1073_01

08004018_1119_01

08004144_1148_01

jurk twee

jurk

En nu moet ik gaan kijken, passen en kopen… Om voor 1000% te genieten van mijn familie.

Wat zijn jouw plannen voor de feestdagen? En hoort daar voor jou ook nieuwe kleding bij? Of zit jij liever in je onesie naar een kerstfilm te kijken?

Liefs,
Me, Myself and We.

11 gedachtes over “Kerstmis

 1. misssexandthecity zegt:

  Wij gaan kerst alleen vieren en ik kijk er naar uit :-), geen nieuwe kleren en versieren zal eens anders gebeuren dan normaal, door de poezen :-),……en voor jou, kleedje 2 en 3,….en dan vooral 3 voor jou,….

  Like

 2. Flavie zegt:

  Wij vieren kerst bij Schone Moeder en Schone Vader… één en al gezelligheid…ook al spreken de feestdagen mij niet aan… toch kijk ik er stiekem naar uit.
  Qua kledij… iets gemakkelijk dragen dat niet spant aan de buik na het vele eten 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s