Komende tijd is het weer druk-druk-druk…

Er komt weer een drukke periode aan. Ik zou eigenlijk willen zeggen “De feestdagen staan voor de deur” maar dat is nog niet helemaal aan de orde. Daarvoor is het nog een beetje te vroeg…

En toch staan de komende weken volgeboekt tot-en-met!

Eerst en vooral ga ik morgen naar school.
Woensdag doe ik in de voormiddag boodschappen (ik ga eens langs bij AVA en bij Action. Wie weet ga ik dan voor het eerst een shoplog schrijven…) en ga ik naar toneel.
Zaterdag gaan we dan eindelijk onze fotoshoot doen en een heel klein beetje shoppen.
Zondag hebben we dinertje ter ere van de verjaardag van Het Ventje. Bibi gaat koken.

Zaterdag 31 oktober ben ik alleen thuis met de jongens. Het Ventje gaat iets doen met zijn vrienden. ’s Avonds verwacht ik dan gezang aan de voordeur. (En nu gaat er niemand meer komen, let erop!)
Zondag is het 1 november en gaan we naar de kerkhoven en mijn oma. Ik zou eens moeten proberen of ik tussen de kinderstoelen pas, want dan brengen we mijn oma mee.

Dan opvang voorzien voor Mauro op maandag en dinsdag (waarschijnlijk logeren bij oma en opa).
Woensdag de 4e november zou ik graag naar de Boekenbeurs gaan. Of anders donderdag of vrijdag erna. Alleszins, Het Ventje is donderdag en vrijdag ook thuis. Eén dag van de twee ga ik doorbrengen in de mediatheek in de hogeschool. De andere dag doen we samen iets gezelligs, mag ik hopen. (Misschien Boekenbeurs?)
Zaterdag 7 november is dan die Homeparty.
Zondag 8 november komt mijn neef met zijn vrouw en hun dochtertje op bezoek. Mijn neef is een paar jaar geleden ongelukkig van de trap gevallen en zit vanaf dan in een rolstoel. Dus chapeau dat ze willen komen.

Woensdag 11 november brengt Sint Maarten in Aalst cadeautjes voor onze kindjes en ons mete- en petekindjes en hun zusjes. Ze komen die dan halen en ik ga om vier uur pannenkoeken bakken. Dan komt er nog een bevriend koppel en gaan we bespreken wat we met oudjaar gaan doen.

Vrijdag 13 november vertrekken Het Ventje en ik op citytrip. Zondagavond komen we terug. Het gaat zo leuk worden!

Woensdag 18 november ga ik een totale make-over doen qua kapsel. Wie weet kan ik er nog iemand plezier mee doen… Ook daar zal een blogje over volgen!

Vrijdag 20 en zaterdag 21 november heb ik op het werk inventaris. Dit jaar heb ik geen excuus om niet te moeten deelnemen (vorig jaar was ik 7 maanden zwanger…).
Zondag 22 november vieren Het Ventje en ik ons zeven jaar samen zijn.

Dan zijn we 28 en 29 november en is onze agenda blanco.

Het weekend daarna ben ik op zaterdagavond gaan eten met ex-collega’s.
Zondag 6 december moet Het Ventje gaan werken… Ik ga dan misschien naar een babyborrel, maar ben er nog niet helemaal uit.

gedecoreerde-kerstboom-Gorgeous-Gold-Basic-CollectionEn dan is het tijd om de kerstboom te zetten en alles voor te bereiden voor de feestdagen! Ik ga niets meer plannen zodat we kunnen gaan kersthoppen, en ruim op tijd. Anders is het weer last minute en vind ik weer niet wat ik nu juist zoek…

Wat doe ik mijzelf toch aan?!

Hoe zien jullie komende weekends eruit? Of is het bij jullie altijd zo druk?

Liefs,
Me, Myself and We.

10 gedachtes over “Komende tijd is het weer druk-druk-druk…

 1. misssexandthecity zegt:

  Je gelooft het nooit, maar op 31/10 ben ik ook alleen met de jongens en 22/11 vier ik ons 8-jarig samenzijn met mijn lief,…..ik vind dat straf! Geniet van jullie citytrip!! En denk aan mijn woorden 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. lifeisagardenofquotes zegt:

  Mmm niet echt doorgedreven plannen. Het plan is telkens aan de badkamer werken, maar dat lukt blijkbaar niet zo goed. Dat Shoplogje is een goed idee. Ik moet uit de buurt van de Ava en Action blijven, want ik koop veel te veel ‘rommel’.
  Ik heb je trouwens genomineerd voor een Liebster Award die morgenvroeg zal verschijnen. Het zou erg fijn zijn als je zin had om hem in te vullen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Flavie zegt:

  Bij ons is het in de zomer het drukst en nu keert de rust terug… wel de verplichte voetbalwedstrijden en trainingen maar… al bij al valt het hier goed mee. Eindelijk tijd om eens niks te doen.. enkel maar lezen… tv kijken… bloggen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s