Vrouwenavond

Een paar jaar geleden, op ons vorig adres, heb ik een aantal homeparty’s gehouden. De welbekende tupperware, een victoriajuwelenavond, een juwelenavond van een ander merk… Ik denk dat iedereen dat al wel eens heeft meegemaakt.
Op ons nieuw adres heb ik nog maar één keer een culinaire tupperware gehouden. Nadien heb ik een homeparty gehouden voor een vriendin die een webshop wilde beginnen, maar ook aan huis kwam.

Na vier jaar vond ik dat er wel eens een derde homeparty mocht doorgaan bij ons thuis.

Binnenkort ga ik er dus een nieuwe houden, maar eentje dat minder gekend is maar eens zo’n leuke spullen heeft! Ik laat namelijk Larelle langskomen, met al hun tassen in alle mogelijke vormen en voor elke gelegenheid. Echt super!

Maar ik vind het zo fijn om gezellige vrouwenavond te organiseren! Nu heb ik een pak nieuwe buren en Larelle is nog niet zo gekend in onze omgeving, dus het zal (hopelijk) wel weer een succes worden. Ikzelf ben op zoek naar een leuke zwemtas voor ons gezin en een leuk lunchtasje voor mijzelf om mee te nemen naar het werk. Misschien kan ik nog een bijpassende drinkfles kopen… Je hoort het, ik laat me graag gaan!

Ik voorzie ook altijd witte wijn en chips. Meer moet dat niet zijn he. Er worden dan toch wel 3 à 4 flessen soldaat gemaakt. We zijn wel altijd met een tiental ongeveer, dus dat is niet zo verwonderlijk. Ik heb er nu al zin in! Alleen vrouwen, dus pure wijverij. Dat gaat zo’n deugd doen!

Ik ben al duchtig aan het sms’en geweest. Hopelijk komt er toch wat reactie.

En jullie? Houden jullie wel eens van een homeparty, al dan niet zelf georganiseerd? Zijn jullie soms ook op zoek naar dingen die minder gekend zijn? Of kennen jullie nog andere dingen die wel eens leuk zijn om thuis te ontvangen? Upperdare heb ik nog nooit gedurfd. Ik denk dat ik daar eens over moet nadenken…

Ik zou graag één keer per jaar zo’n party organiseren. Dat is haalbaar, toch?

Liefs,
Me, Myself and We.

6 gedachtes over “Vrouwenavond

 1. misssexandthecity zegt:

  Ik moet zeggen dat ik er af en toe naar eentje ga, maar dat is een zeldzaamheid aangezien ik zowiezo 3 à4 avonden niet thuis ben in de week 🙂 en zelf organiseren, het zegt me niks, maar mss moet ik toch eens uit mijn comfortzone komen,……maar met allemaal mannen in huis is dat niet makkelijk!

  Like

 2. Flavie zegt:

  Gaan naar homeparty’s vind ik leuk om te doen, zo ging ik vrijdag nog naar eentje van Mylene Huishoudproducten… en in november ga ik naar een Victoria demonstratie.
  Zelf thuis… nee dank u… toen we gingen samenwonen hebben we eentje van Tupperware gedaan… en ik vond dit heel vermoeiend.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s