Nieuwe challenge voor #boostyourpositivity

Ik ben er nog niet klaar mee, met die Boostyourpositivity voor Danone. Er is zelfs een nieuwe uitdaging opgedoken! Eentje voor op Instagram, dus die heb ik gisteren al gedeeld. Die toothbrushselfie ziet er trouwens elke octend hetzelfde uit, dus ik bespaar jullie de vele herhalingen.

Nu, om over dat elektrisch poetsen te beginnen. Doen jullie dat? Of zweren jullie bij manueel poetsen?

Ik poetste altijd manueel, zoals iedereen. Ik vond het nogal duur om zo’n elektrisch toestel aan te schaffen. Ja, wij zitten op ons geld. Sommige uitgaven vond ik onnodig. In februari, tijdens mijn bevallingsverlof, ben ik – met baby – naar de tandarts geweest na vijf jaar. Ik vreesde dat ik elke week mocht teruggaan omdat mijn gebit helemaal naar de knoppen zou zijn. Niets was minder waar! Ik had geen enkel gaatje! Ik moest dus niet terugkomen, behalve dan op jaarlijkse controle.

Het is trouwens op aanraden van die tandarts dat ik ben overgeschakeld op elektrisch poetsen. Ik ga niet tot helemaal tegen mijn tandvlees en door elektrisch te poetsen zou dat wel moeten gebeuren. Ik moet toegeven: hij had gelijk! Als ik nu nog eens manueel poets, dan voelen mijn tanden veel minder schoon. Ik heb ook het gevoel dat ze langer schoon blijven. Dus ik zweer nu bij eleketrisch poetsen.

Om goed te zijn zou ik ook moeten flossen. Mar daar ben ik dan minder fan van. Ik bloed dan altijd aan mijn tandvlees! Dat is ook geen zicht, hoewel het wel een schoner gevoel geeft. Misschien moet ik me dan toch over dat beetje bloed overzetten dat misschien vijf minuten duurt…

Liefs,
Me, Myself and We.

6 gedachtes over “Nieuwe challenge voor #boostyourpositivity

  1. Liese zegt:

    Voor mijn werk ben ik heel veel bezig met “goed tanden poetsen” en dergelijke. De tandartsen raadden ook een elektrische tandenborstel aan, maar niet bij mensen met een beugel. Zelf poets ik manueel, ik vind elektrisch zo hard aanvoelen tegen mijn tandvlees! 😀 Ging je al met je oudste eens naar de tandarts? Ze raadden dat ook aan vanaf 2 jaar hé? Ik ben wel eens met Ilja geweest maar dat was omdat er een stukje van zijn tand was en ik het gewoon eens wou laten checken. Daarna ben ik niet meer geweest eigenlijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s