Blogboost

Kathleen was weer zo lief om me iets door te sturen wat een ware boost geeft aan mijn blog. Zoals jullie een tijdje geleden konden lezen, ben ik aan de slag gegaan met haar Blogkalenders voor beginners. Ik vond dat al een supergeweldige tool en ben nog altijd aan het brainstormen over bepaalde ‘rubrieken’ die ik met jullie ga delen, maar zonder daar te veel tamtam rond te maken. Jullie zullen het gaandeweg wel ondervinden.

Om terug te komen op wat Kathleen me doorgemaild heeft: het betreft een document getiteld ‘130 ideeën voor jouw blog’. Kortweg samengevat zijn dit 130 vragen die je kan/mag/moet beantwoorden. Ik zal proberen om deze vragen dan ook op regelmatige basis te beantwoorden. Het is ook nog de bedoeling dat ik eens door het Blogboek van Lilith ga en daar ook nog inspiratie en boosts uithaal. Hoewel ik denk dat ik goed op weg ben. Aan het aantal volgers te zien en aan het feit dat er op regelmatige basis meer bijkomen zal dit ook zo wel zijn.

een vraagIk ga nog zien wanneer ik aan de slag ga met die 130 ideeën. Ik wil me tot niets verplichten en dat vooral doen als ik daar zelf zin in heb.
Deze “vragenlijst” doet me trouwens denken aan een leuk boek. Ik zag het liggen in de AVA en heb het ineens meegebracht! Op de dag van de start van het nieuwe schooljaar 2015-2016 ben ik ermee gestart. Vanaf nu draag ik het ook alle dagen bij mij in de hoop er elke dag eventjes tijd voor te kunnen vrijmaken.

Zoveel wilde plannen!
Ik blog echt waar alleen voor mezelf, maar als het leuk bevonden wordt om te lezen en dat uit zich in likes (maar niet vijf seconden nadat een bericht gepubliceerd is), reacties en volgers, dan maakt me dat blij. Ik hoop ook gaandeweg beter te kunnen schrijven. Enfin. We zien wel.
Liefs,
Me, Myself and We.

3 gedachtes over “Blogboost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s