Gelukkige verjaardag !

Vandaag is het exact één jaar geleden dat ik een berichtje schreef op deze blog. Ondertussen heb ik er al 119 gepubliceerd (dit is nummer 120) en staan er nog drie ingepland.

Vandaag is het ook de werkelijke verjaardag van mijn lieve mama. Zij wordt 53. Goh… Waar gaat de tijd toch met ons naartoe? Ik moet nu wel eerlijk toegeven dat mijn mama er met de jaren beter en beter gaat uitzien. Vooral op vlak van kleding. Maar dat zal ook wel met de 80’s en 90’s te maken hebben zeker? Ze kleedt zich niet te jong, maar ook niet te oud. Ze kleedt zich juist goed en ze heeft prachtige benen (een beetje wit, dat wel) die ze mag laten zien. En dat doet ze ook.

Moest ik zo oud kunnen worden, zoals mijn mama, dan zou ik het graag doen. Niet dat ze al oud is, hoor. Maar ze wordt mooier met de jaren.

Om nu terug te komen op mijn blog. Ik denk dat ik wel mag stellen dat mijn blog veranderd is op dat jaar tijd. Ik ben volwassener geworden ofzo? Ik heb meer onderwerpen om over te schrijven. Ik ben opener geworden waardoor ik vrijer durf schrijven. Maar natuurlijk zijn er dingen die ik niet gauw zal publiceren. Je weet namelijk nooit wie dit ook leest.

Na een jaar bloggen heb ik toch ook een aantal volgers gekregen. 89 in totaal, via wordpress toch. Ik zou eens moeten opzoeken hoeveel dat er via Bloglovin’ zijn. Want ik kreeg onlangs een mailtje dat er iemand mij via daar was gaan volgen. Oeps. Ik moet dat dan eens grondig bestuderen, maar Het Blogboek zal me daar wel bij helpen. Enfin, met die 89 heb ik er al meer dan het dubbele van mijn vorige blog waar ik bijna vier jaar geblogd heb. Ik denk dus wel dat ik echt mag stellen dat ik erop vooruitgegaan ben!

Ondertussen ben ik al lang blij dat ik van facebook af ben. Al dat gezeur en gezaag en gelike op slecht-nieuws-berichten. Mijn maag keert er zich van om! Toch heb ik een nieuw account aangemaakt waar ik één keer in de maand een foto van de jongens plaats. (Als ik het al zo frequent ga doen…) Maar dat is niet de hoofdbedoeling. Hoofddoel van dat nieuwe account is om een pagina aan te maken die verwijst naar deze blog. Dat is ondertussen ook gelukt en kunnen jullie vinden onder het facebooklogo bij mijn social media icons, normaal gezien.

Edit: Blijkbaar klopt er iets niet met de link die ik kopieer als mijn pagina openstaat. Iemand enig idee wat er mis is? Mijn berichten die hier gepubliceerd worden, worden ook op facebook gedeeld. Maar ik kan hier geen link zetten naar mijn pagina… Iemand een idee?

Ik wil me vooral niet meer wegstoppen, of mijn blog toch niet. Ik begin echt oprecht fier te worden op mijn derde kindje en vind dat iedereen dit mag lezen. Wat denken jullie? Zo kom ik wel weer meer met mijn vrienden en familie in contact, ben ik op de hoogte van het leven van de mensen die me interesseren en kunnen zij door één simpele klik hier komen lezen.

Ik ben ook van plan dat als mijn mediaruimte bijna opgebruikt is, ik een deel op Google+ ga zetten. Vooral wat afbeeldingen betreft. Zo kunnen jullie via die link in mijn archief toch nog de afbeeldingen bekijken en heb ik hier weer nieuwe ruimte voor nieuwe afbeeldingen. Hopelijk gebeurt dit niet te snel. Ofwel moet ik nadenken om te investeren zodat ik onbeperkte ruimte heb? Ik ga nog zien. Het hangt er echt vanaf hoe mijn blog gaat evolueren. Misschien komt er een boost na mijn inschrijving aan #fota15? Enfin, we zien wel.

In elk geval. Bedankt om al een jaar lang op bezoek te komen, te lezen, te lachen, mee te huilen, te liken en te reageren.

Liefs,
Me, Myself and We.

PS: Ondertussen heb ik blijkbaar 96 volgers. Hallo! Welkom! Waar komen jullie ineens vandaan?

6 gedachtes over “Gelukkige verjaardag !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s