Het krijgt vorm

wijOns verjaardagsfeestje krijgt stilaan vorm; of toch in onze hoofden… In de realiteit is het nog wat anders! Alleen de locatie ligt vast, bijgevolg ook de DJ en de drank. Maar voor de rest nog niets… Of toch wel: de kleurcode voor de decoratie en onze outfit. Die is namelijk zwart-wit-goud. Mijn outfit is dus ook al in orde. Dat is toch ook al een puntje minder om over na te denken. Ahja, en de datum ligt ook vast natuurlijk. Zaterdag 3 oktober.

Wat heb ik al gekocht voor ons feestje?

Ik heb twintig gouden en twintig zwarte ballonnen gekocht. Thuis hebben we nog van die parelmoerwitte liggen. Het is de bedoeling dat ik twee trossen van dertig ballonnen ga maken (ahja, we worden dertig) en die in het zaaltje aan het plafond ga hangen. Als een soort luster, maar dan zonder lichtjes in. Cadeaulint heb ik ook al aangeschaft: wit, zwart en goud. Wie weet hang ik nog lintjes tussen de ballonnen. Dan krijgt dat geheel een frisse toets, denk ik. Een speelse toets. Ik denk wel dat het mooi gaat worden (of toch al in mijn hoofd).

Ik heb ook al twee houten maskertjes op stokjes gekocht. Die ga ik nog zwart schilderen (verf werd ook aangeschaft) en versieren met goudkleurige strassteentjes. Ik ben eens benieuwd naar het eindresultaat! Maar ook hier weer: in mijn hoofd ziet dat er al goed uit!

Ik heb ook nog een goudkleurige 3 en een goudkleurige 0 gekocht. Wat ik hiermee van plan ben, leg ik je in de volgende alinea uit. Ook heb ik parelmoer wit papier, goud papier en zwart papier (in A3 formaat) aangeschaft, samen met een passer/breekmes.

Wat moet er nog gebeuren?

Ik wacht op de paravent van mijn ouders. Ik ga daar een wit laken op spannen en vastnieten. Aan één kant van deze paravent ga ik dan de nieuwsfeiten uit ons geboortejaar kleven (deze selectie verschijnt aanstaande vrijdag op deze blog). Ik ga aan die kant ook de boodschap kleven dat er aan de achterzijde van het scherm een photobooth is.

Aan de kant van de photobooth ga ik met het cadeaulint (ik denk zwart en goud afwisselend) verticale lijnen vastmaken op het wit laken. Hierop ga ik de 3 en de 0 kleven, maar op de gepaste hoogte dat je die nog ziet als je op de krukjes zit. (Die zijn trouwens ook wit met goud. Heb ik vroeger ooit geschilderd en vind ik nog altijd mooi.) Ik ga dan kijken hoeveel ruimte ik heb om cirkels op te hangen, op de linten. Zodanig dat toch zeker de achtergrond voor de foto versierd is. Hoewel ik zal moeten zien om alles versierd te krijgen. Losse lintjes zal ik er ook tussenhangen, op voorwaarde dat het mooi blijft. Anders verdwijnt het terug.

Photobooth attributen vergroten, meten, afprinten en herbeginnen.Ik moet nog extra photobooth materiaal maken. Het is te zeggen: afbeeldingen afprinten, op karton kleven, uitsnijden, zwart maken en van een stokje voorzien. Zo kunnen er meer dan twee mensen op de foto. Allemaal met een atribuut. Ik ben eens benieuwd wat het gaat geven!

De uitnodigingen moeten ook nog gemaakt worden. Maar daarvoor moeten we nog een selectie maken uit vier foto’s. Helpen jullie mee? Beeld je er de tekst: “WIJ WORDEN 30 MAAR GAAN DAT VIEREN ALSOF WE 2 X 15 WORDEN” maar bij in. Welke van de vier wordt het dan?

En zo hebben wij nog wel een beetje werk te doen. Maar ach, zo blijft ne mens bezig, he?

Hopelijk heb ik snel de paravent in mijn bezit! Want dat is al één van de redenen waarom ik onze zolder onder handen wil nemen. Op die manier kan ik plaats maken voor mijn DIY projectjes. Uiteraard hou ik jullie daarover op de hoogte!

Liefs,
Me, Myself and We.

7 gedachtes over “Het krijgt vorm

  1. misssexandthecity zegt:

    Allereerst de foto, de foto waar jullie achter de boom staan lijkt mij het beste,…..maar zoals hier boven vermeld wordt kan het ook met alle 4 :-), jij bent in elk geval goed bezig met de voorbereidingen, het gaat toppie worden! En 30 het is en blijft een mijlpaal, ik vond het een grotere mijlpaal dan 40 worden,…..raar hé! Geniet van de voorbereidingen want die zijn vaak superleuk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s