Nieuwe uitdaging

Toen ik op maandag 20 april 2015 opnieuw naar Brussel reed voor mijn werk na vier maanden verlof, was ik blij dat de zon scheen. Het maakte ‘het leed’ toch net iets draaglijker. Ik zag er ook een beetje tegenop omdat mijn bazen me voor een gesprek hadden uitgenodigd. Ik wist niet wat me te wachten stond. Ik vreesde dat ze me terug naar huis zouden sturen omdat ze zo tevreden waren over mijn vervanger dat ze mij in feite niet meer nodig hadden… Dus ik ging wel met een beetje schrik terug naar het werk.

Het gesprek vatte aan en ik kreeg al onmiddellijk een directe vraag voorgeschoteld. “Wat studeer jij nu juist en wat is de bedoeling daarmee?” Ik heb dan maar eerlijk gezegd dat mijn doelstelling was om op 1 september 2017 voor de klas te staan, omdat ik nog veel te lang moet werken en ik dan beter iets kan doen waar mijn hart meer ligt dan bij hen. Ik heb hen verteld dat ik het werk an sich niet zo beu was (hoewel…) maar dat ik het na vijf jaar wel gezien had op de dienst krediet en dat ik hoopte dat ze me een nieuwe uitdaging gingen geven. Ik had het nodig.

Ik heb die nieuwe uitdaging ook gekregen. Het werd me allemaal mooi voorgesteld. “Je gaat meewerken aan een nieuw project en we gaan je veel verantwoordelijkheid geven en dat gaat echt leuk worden, want het is helemaal iets nieuws.” Ik zag het helemaal zitten! Ik zou deel uitmaken van de dienst marketing en op dat vlak initiatief kunnen nemen en ik was blij.

Pas op 22 mei kwam mijn nieuwe verantwoordelijke langs om te zeggen wat hij van me verwachtte. Uiteraard waren zijn verwachtingen niet helemaal zoals ze mij werden voorgesteld. Ik had me weer laten doen, he… Mijn taken werden stilaan duidelijk. Ik kon eraan beginnen.

Ik doe het graag, hoewel het een zeer repetitief werkje is en ik eigenlijk niet weet of het wel goed is. Wat moet ik eigenlijk doen? Al onze artikelen die wij verkopen moet ik voorzien van productafbeeldingen, technische fiches, productfiches, certificaten… om die dan in september of oktober op onze website te kunnen zetten. Als je dan op een artikel klikt krijg je alle documenten die ermee samenhangen, want hier wordt al eens naar gevraagd door architecten enzo.

Vandaag is het mijn laatste dagje. Ik hoop de leverancier waar ik momenteel mee bezig ben af te krijgen zodat ik kan genieten van twee weken verlof. Ooooh! Wat heb ik er nood aan!

Zo komt het dus dat ik een nieuwe job, een nieuwe titel en een nieuwe uitdaging heb gekregen. Ik ben oprecht blij met deze kans, want wie weet kan dit wel een mooi opstapje zijn naar nog iets anders. Ik denk ook dat als de website op punt staat, dat ik wel fier ga durven zijn dat al wat daarop gaat staan door mijn handen is gegaan. Leuk idee, toch? Ofwel is dat het idee dat ze me hebben ingeplant en zal de werkelijkheid er anders uitzien, maar dat weet ik jullie nog wel te zeggen.

Ohja, deze uitdaging gaat me niet weerhouden om alsnog mijn droom na te jagen hoor! Ik moet en zal dat diploma in handen krijgen! Alleen weet ik niet zo goed hoe… Want het duurt nu toch al zo lang en ik heb het gevoel dat mijn leven aan mij voorbij raast…

Liefs,
Me, Myself and We.

8 gedachtes over “Nieuwe uitdaging

    • memyselfandwe zegt:

     Ik weet niet hoe lang ik nog moet doen. Ik ga mijn studiepunten echt spreiden, want alles tegelijk gaat niet. Twee jaar? drie jaar? Ik weet het niet… Ik heb pas op 21 augustus een gesprek met mijn studietrajectbegeleider en een docente PAV. Ik denk wel dat dat iets is dat ik graag ga doen. Alles bij elkaar husselen en vanuit één thema vertrekken. (Ik heb ook al gezegd van Engels en Frans dat ik denk dat ik dat graag ga doen, en dat is ook wel zo, maar toch niet zo graag dat ik er echt door gepassioneerd ben…)

     Like

     • misscaesar zegt:

      PAV is super! Ook wel minder te onderschatten dan de meesten denken, in het werk kruipt daar enorm veel werk in omdat er zeer weinig materiaal bestaat. Wel heel fijn om te doen! Ik hoop dat je snel jouw passie vindt!!! En dan nog een droomjob 😊 Drie jaar lijken lang maar dat valt best mee!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s