Wat zou ik doen ?

Ik heb een zotte kost gedaan. Ik heb een boek van Weight Watchers gekocht, een beetje op aanraden van Miss Caesar. Ik heb het al eens doorgenomen en ik moet zeggen: het ziet er allemaal fantastisch uit! Alleen moet ik eens in de winkel geraken om eens op het gemak alles te gaan halen, zoals ik anders ook mijn boodschappen doe.

Ik zou ook moeten gaan bewegen. Misschien moet ik ook gewoon beginnen met wandelen? Naar het schijnt is dat ook een efficiënte manier om af te vallen. Wie weet kan ik nog een buggy vooruit duwen, dan heeft onze jongste spruit ook elke dag een shot frisse lucht.

Nu ben ik mij iets aan het afvragen en ik weet niet of ik het ga durven, maar zou ik een tweede account aanmaken op Instagram om alles te volgen? De lichamelijke vorderingen, de gerechten, de harde cijfers op de weegschaal… Misschien kan ik zo’n album aanmaken op mijn telefoon en die dan later, als er genoeg progressie is, alles op het internet zwieren? Om mezelf te motiveren en wie weet een inspiratiebron te zijn voor anderen.

Zoveel plannen! Maar ga ik er geraken? Mijn turnmatje ligt op zolder. Nu nog plaats creëren om alles ten uitvoer te kunnen brengen. Behalva dan het wandelen. Dat gebeurt buiten.

Ik heb er zin in, want na mezelf te zien op foto’s valt het op dat ik een paar kilo’s te zwaar ben. Er MOET iets af. Ik ben niet meer gelukkig met mezelf, hoe kan ik dan gelukkig zijn met de rest?

Wat denken jullie hiervan? En hoe zou ik dat tweede account dan benoemen?

Liefs,
Me, Myself and We.

3 gedachtes over “Wat zou ik doen ?

  1. misscaesar zegt:

    Lol ik ben uiteraard pro instagram aangezien ik daar de hele dag door post 😁 En ik wijk ff van het boek af maar dieet wel perfect. De recepten blijven een giga aanrader!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s