Plannen like a pro

Pinterest, een rijke bron aan informatie, maar vooral aan ideeën allerhande. Mijn aandacht wordt vooral getrokken door ideeën in verband met planningen en opruimingen. Geen idee waarom eigenlijk!

Door online veel dingen te zien, begin ik dan na te denken hoe ik dat in mijn eigen praktijk kan brengen. Ik had al een leeg maandoverzicht staan tussen mijn outlook agenda’s. Die heb ik dan vier keer afgeprint tot het einde van het jaar.

1x als ‘planning gezin’
1x als ‘planning studies’
1x als ‘planning huis&tuin’
1x als ‘planning blog’

Met kleurcodes en al

Met kleurcodes en al

Je ziet het, ik plan like a pro!

Ja, ik heb al (of nog maar) vier verschillende planningen. Ik zie elk onderdeel apart. Anders wordt alles onoverzichtelijk. Alles samen kletsen zie ik echt niet zitten, want dan raak ik de kluts kwijt. Nu ik een aparte planning heb voor mijn blog, mogen jullie ideeën uiten over hoe ik hier nieuw leven kan in blazen. Zijn er misschien ‘categorieën’ die ik kan invoeren waar jullie wel benieuwd naar zijn?

Hoe plannen jullie in feite alles? Want soms heb ik het gevoel dat ik door het bos de bomen niet meer zie…

Liefs,
Me, Myself and We.

5 gedachtes over “Plannen like a pro

  1. misssexandthecity zegt:

    ik heb een agenda waarin ik ook kleurcodes gebruik, waar ik zelfs mijn sportsessie in plan,…..en door de kleuren blijft het overzichtelijk,…want het is niet makkelijk om de agenda naadloos aan alle gezinsleden aan te passen,….:-)

    Like

  2. misscaesar zegt:

    Zalig hé alles wat met plannen te maken heeft! Ik heb zelfs een agenda uit Korea besteld omdat hij een indeling had die ik fan-tas-tisch vind 😀 Verder heb ik voor mijn school (als leerkracht, niet als student) een zelfgemaakte “ARC-agenda”, opgestuurd vanuit de VS, omdat ik nooit een agenda vond die volledig mijn ding was en waar ik per semester de nodige “kotjes” had om al mijn lessen te plannen e.d. Ik ben alvast benieuwd naar meer van die plandingen hier 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s