Slechtste idee ooit

Woensdag ben ik onze wekelijkse boodschappen gaan doen in een grote supermarkt in Aalst, namelijk Delhaize. Geen AD’ke van bij ons achter de hoek, maar ‘de grote’. Daar hebben ze toch een ander aanbod en nu ik toch tijd had…

Het begon al met de jongens af te zetten in de crèche en de school. Om halfnegen is het nog volop spits in Aalst! En ik moest de ring rond Aalst nemen. Veel te druk naar mijn goesting! Uiteindelijk kwam ik aan op de parking en tot mijn vreugde stelde ik vast dat er nog véél plaats was en dus weinig volk. Met een goed gevoel ging ik naar binnen en nam een selfscanding.

Wat was me dat een tegenvaller! Er waren veel plekken in de koelkasten en de rekken die gewoon leeg waren! De paletten met alle goederen stonden in het midden van de gang waardoor je er met je karretje niet meer langskon. Gek werd ik ervan! Rustig shoppen zat er dus niet in. Tot nu toe is – voor mij – nog maar eens bevestigd dat vrijdagavond halfacht het beste uur is. Dan is er weinig volk en de rekken zijn overvol voor de grote massa van zaterdag.

Ik heb me ook nog laten verleiden tot het kopen van de Dag Allemaal met de DVD van Frozen voor maar € 7,50 extra. De selfscan scande in plaats van € 10 maar € 3,50. Ik ben misschien te eerlijk, maar ik heb dat gemeld aan die kassierster die een beetje verder ballonnen aan het opblazen was. Ze zei me dat ik het dan van mijn scan moest halen en dat ze die er handmatig zou bij op zetten. Zo geschiedde. Maar wat gebeurde er? De lieve mevrouw had in plaats van € 10 (de € 2,50 van het boekje + de € 7,50 van de DVD) alleen maar € 7,50 aangerekend. Ik heb niets gezegd en betaald.

Volgende week woensdag ga ik toch eens proberen bij Lidl en Aldi. Die liggen naast elkaar. Misschien dat ik daar ook mijn gerief vind en voor véél minder geld.

Liefs,
Me, Myself and We.

6 gedachtes over “Slechtste idee ooit

  1. mynameisblonde zegt:

    Aldi en Liddl moet je even volhouden en wennen aan de producten!
    En dat er geen overvloed aan keuze is, maar bijvoorbeeld gewoon een soort mozarella of een soort wattenschijfjes of een soort scampi’s maakt het allemaal veel gemakkelijker en sneller! 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s