Facebookloos bestaan

Ondertussen hou ik het al even vol, zo zonder facebook. Maar ik piep er nog wel op via de facebook van Het Ventje. Iets zetten doe ik niet, maar foto’s afhalen van de communie bijvoorbeeld, dat dan weer wel. Maar in feite zou ik daar ook mee moeten stoppen… Ik zal de foto’s wel via mail vragen.

Ik ben nog altijd blij met de stap die ik gezet heb. Gedaan met curieuzeneuzemosterdpotten in mijn leven. Toen Ilian in het ziekenhuis lag, heb ik niet de behoefte gevoeld heel de wereld daarover in te lichten, maar ik heb wel foto’s op Instagram geplaatst…

In feite vind ik Instagram wel leuk. Een app om alleen maar foto’s te plaatsen. Leuk! Maar ook daar zal ik mee moeten stoppen. Het vraagt zoveel energie en ik word er net iets vrolijker van dan facebook, maar echt op mijn eigen privé-eilandje zit ik daardoor ook niet, he.

Ik heb nog geen moment spijt van mijn beslissing. Integendeel. Vorige week kreeg ik een eerste sms: “Je hebt et druk zeker? Ik zie niets meer verschijnen op facebook…” Ha! Fijn! Daar doet een mens het toch voor, he.

Zondag tijdens het communiefeest werd er gezegd: “Facebook is plezant he. Dan zie je die kinderen groeien enzo.” Ik denk dat ze nog niet doorhadden dat mijn account weg is. Ach. Ik lig er niet wakker van.

Liefs,
Me, Myself and We.

3 gedachtes over “Facebookloos bestaan

  1. Flavie zegt:

    Knap dat je het kunt… ik zou het toch iets moeilijker hebben denk ik, ook al gebruik ik het niet veel nu ik mijn blogje heb. Naar mijn blogje komen de mensen kijken/lezen die echt interesse hebben in ons leventje… en op facebook wordt er veel gekeken, bekeken… gewoon uit nieuwsgierigheid.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s