Zomerpuzzel

Ik puzzel af en toe wel eens graag. Tot ik vast zit en de juiste stukjes niet meer kan vinden. Dan geef ik de puzzel door aan mijn papa, die puzzelkampioen is! Ik heb trouwens nog een heleboel puzzels ‘in wacht’ staan om gekadreerd te worden. Als die allemaal in kaders zitten, ga ik aan nieuwe puzzels beginnen. Maar eerst moet de zolder ook nog uitgepuzzeld worden en opgeruimd… Goh! Ne mens maakt nogal wat puzzels in zijn leven, he!

Waar zijn we momenteel mee bezig? Met een puzzel en planning voor de zomervakantie die lang genoeg duurt! Te beginnen op woensdag 1 juli en eindigend op maandag 31 augustus. Ik heb al maandplanningen afgeprint en aangeduid waanneer wij zelf thuis zijn. Nu nog de rest van de weken weten te overbruggen, want zelf zijn we maar drie weken thuis. Mauro is ondertussen ook al ingeschreven voor een piratenkamp. Dus dat zijn al vier weken die ingepland zijn. Nog vier weken en een half te gaan. Gaan we voor kinderopvang in de crèche van Ilian? Gaan we voor een andere kinderopvang, georganiseerd door onze stad? Gaan we voor logeerpartijtjes bij oma en opa, bij meter … ?

We hebben nog heel wat planningswerk voor de boeg! Ik ga ook eens kijken wanneer ik educatief verlof kan nemen voor mijn examens. Ik ben namelijk van plan in eerste zit te slagen… Hopelijk geen utopie! Want ik ben van plan zoveel op te nemen dat ik goed kan studeren en herhalen met de examens nu zodat ik niks meer van verlof overhou voor in augustus…

Hoe doen jullie dat trouwens? De zomervakantie overbruggen? En dan stel ik deze vraag vooral aan de ouders die niet in het onderwijs staan… (Hopelijk behoor ik tot deze laatste categorie binnen een dikke twee jaar. Dan is het probleem van de zomerpuzzel ineens ook van de baan! Maar dat is niet de hoofdreden waarom ik leerkracht wil worden. Het is gewoon mooi meegenomen…)

Liefs,
Me, Myself and We.

5 gedachtes over “Zomerpuzzel

  1. Wildcard zegt:

    Mijn groot ouders pasten vroeger in vakanties op mij.

    Als je leerkracht gaat worden, gaat ge nog content zijn dat ge 2 maanden zomer vakantie hebt. Da’s écht een luxe om zoveel verlof te hebben én voor je het weet ga je het al snel als van zelf sprekend beschouwen…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s