Ons weekend

Vrijdag was een vrije dag voor iedereen. Wij hebben ervan geprofteerd om naar mijn oma te gaan. Ze heeft genoten van ons bezoekje! Op de middag waren we bij haar. Op haar vraag zijn we frietjes gaan halen. Dan zijn we te voet naar het kerkhof gegaan. We hebben de bloemen opgeruimd van tijdens de begrafenis van opa. Die hadden hun beste tijd gehad. Alleen jammer dat we dat last minute beslist hadden om te doen. We hadden geen borsteltje ofzo mee en die bloemen hebben wel wat vuil afgegeven. Terug thuis van het kerkhof heb ik in foto-albums gekeken, samen met haar. Herinneringen opgehaald. Nadien sandwichkes gegeten, de afwas gedaan en dan terug naar huis. Tegen halfnegen waren we thuis en kon Mauro zijn bed in.

Zaterdag is het Ventje met onze twee mannetjes naar zijn mama gegaan om het gras af te rijden. Hij heeft ook een paar boodschappen gedaan. In feite waren ze uit mijn weg zodat ik kon studeren, wat ik dan ook vol overgave gedaan heb. Tegen vier uur zijn onze lieve buren langsgekomen voor een aperitiefje. Voor de kindjes had ik ‘zoute stokjes’ voorzien. Voor ons wat andere knabbels en rauwe groentjes. Een fijne babbel hebben we gehad. Plannen gemaakt voor de zomervakantie. Het is fijn om zo’n leuke buren te hebben! Dan ons avondeten gemaakt en de kindjes op tijd hun bed in. Ventje lag om halfelf ook al te slapen in de zetel. Ik ben dan maar naar War Horse beginnen kijken in afwachten van de laatste fles van de kleinste.

Zondag eerst uitgeslapen tot halfnegen (ja, kleuterzoon en babyzoon zijn zalige slapers!). Na het ontbijt heb ik een uurtje kunnen leren. Dan zijn we naar mijn schoonmama gereden. Op de middag daar frietjes met stoofvlees gegeten. De kleinste bleef bij haar. Wij zijn gaan zwemmen. Onze goeie vrienden zijn ook meegeweest en we hebben ervan genoten! Dan zijn we Ilian gaan halen bij mijn schoonmama en naar die vrienden gereden. Zij hadden ondertussen verse pannenkoeken gebakken. Ondertussen werd er ook de organisatie van een feestje uit de grond gestampt. We zijn alleszins op tijd naar huis gegaan zodat de jongens nog in bad konden en op tijd hun bed in. Voor de rest hebben wij een beetje televisie gekeken…

Het weekend was rustig, maar toch goed gevuld en dan nog redelijk onvoorzien. De komende weekends zien er nog drukker uit! 9 en 10 mei zijn nog vrij. 13 mei gaan we naar Plopsaland. 14 mei hebben we het hierboven besproken verjaardagsfeestje. Vrijdag is nog vrij… Zaterdag hebben we kindernamiddag ten voordele van de VZW van onze buren. Zondag 17 mei hebben we communiefeest. De zaterdag nadien, de 22ste, krijgen we bezoek. We gaan eerst in eigen stad een beetje tijd doorbrengen. Daarna bij ons thuis een dinertje. Zondag de 23ste gaan we naar Planckendael. Zaterdag 30 mei is het schoolfeest. Zondag 31 mei vieren we de derde verjaardag van Mauro.

Alles zit vol! Maar we genieten intenst! Tussendoor zou ik nog moeten studeren om in eerste zit te slagen. Ik heb er wel zin en vertrouwen in, maar voor niets gaat de zon op, he…

Liefs,
Me, Myself and We.

7 gedachtes over “Ons weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s