My Precious Tag – About the Sweet Little Things in Life

Carolien heeft me een tag gegeven. Eentje die ik nog nooit ben tegengekomen! Dus bedankt daarvoor. Met behulp van deze tag moet je nadenken over 5 kleine dingen die een grote betekenis hebben/hadden in je leven. Een moeilijke, maar ik ga het toch doen! Want ik vermoed dat je er veel meer kan vinden dan vijf, eens je begonnen bent.

Mijn vijf kleine dingen met een grote betekenis

1. In bed kruipen als de kamer net gepoetst is en de lakens net ververst zijn. Zalig! Frisse, lekker ruikende lakens in een frisse, lekker ruikende kamer. Zalige nachtrust verzekerd!

2. Mauro die me ziet toekomen aan school, heel hard begint te roepen van ‘mama!’, breed lacht en naar me toe komt gelopen. Dan samen Ilian gaan halen die breed begint te glimlachen als die me ziet. Die jongens zijn alles in mijn leven! Samen met hun papa natuurlijk. Maar die is niet zo enthousiast als die me ziet. 🙂 Meestal komt die thuis na een lange en drukke werkdag en heeft hij nog werk te doen waardoor zijn hoofd nooit helemaal leeg is.

3. De zon die opkomt op weg naar het werk. Het maakt me instant goed gezind. Bij slecht weer loop ik er niet zo vrolijk bij en is mijn motivatie ver te zoeken. Een beetje zonneschijn maakt me gelukkig.

4. Het feit dat iedereen in mijn familie gezond is. Behalve een occasionele verkoudheid ofzo. Gelukkig zijn we tot nu toe bespaard gebleven van de enge ziektes en hopelijk blijft dat zo.

5. Een flesje cava of champagne, chips, nootjes, salami, kaas, tv-worstjes… Een simpel momentje om te aperitieven en het leven te vieren. Na de dood van een klasgenootje uit het lager onderwijs, ben ik dit beginnen doen. Als er iets is dat me tegensteekt, dan doen we dit. Dan vieren we het leven. Af en toe genieten van het hier en nu kan deugd doen.

Blijkbaar zijn het héél kleine dingen die ik in mijn hart sluit. Maar ik denk dat dat net de bedoeling is van deze tag. Deze tag mag ik doorgeven aan vijf andere bloggers. Die keuze zal nog moeilijk worden.
1. Life is a garden of Quotes
2. Trijnewijn
3. Beaunino
4. Madeleine
5. Sweet en Sassy
Voel je zeker niet verplicht, maar ik ben wel benieuwd.

Liefs,
Me, Myself and We.

10 gedachtes over “My Precious Tag – About the Sweet Little Things in Life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s