Feestjes organiseren

Ik doe niets liever! Ik vind dat elke reden goed is om een feestje te geven, dus er eentje organiseren is geen straf voor mij. Integendeel! Via mijn Instagramaccount kunnen jullie al kennis maken met het doopfeest van Ilian. Een uitgebreid verslag zal er ook wel volgen, eens ik de foto’s in mijn bezit heb. Ik vond het een geslaagd feestje met als kleurenthema beige en groen. Oooh! Ik kijk zo uit naar het moment waarop ik het fotoboek kan maken en opnieuw een warm gevoel krijg vanbinnen bij het zien van de foto’s…

Een volgend feestje staat al op de planning. De derde verjaardag van Mauro is in aantocht. Op 2 juni wordt hij dus 3. Drie jaar al?? Wat vliegt de tijd toch… Ik had hem daarnet voor de eerste keer gesproken aan de telefoon en ik stond ervan versteld hoe vlot en foutloos hij antwoordde op mijn vragen. Via telefoon klinkt dat toch nog net iets anders dan in het echt… Wat worden ze toch zo snel groot… *droomt even weg*

Om terug te komen op dat verjaardagsfeestje: ik heb weer een thema gevonden dat ik helemaal ga uitwerken, van uitnodiging tot versiering en zelfs de taart. Deze keer zal het Kabouter Plop worden. Ik werk altijd met thema’s… Doet er mij trouwens aan denken om eens blogjes te wijden aan verjaardag 1 (ballonnen) en 2 (Bumba) en aan doopfeest 1 (blauw en wit). Staat op mijn to do lijstje, folks!

De uitnodging is in elkaar gestoken. Als ze goed wordt bevonden door het Ventje, dan kan de massaproductie en de distributie beginnen. Ik zal dan ook een exemplaartje hier zetten, maar misschien na het feestje… In feite heb ik nog maar een goeie maand om alles te regelen. Ik zal maar eens beginnen met kijken waar ik allerlei dingen op de kop kan tikken voor een vriendenprijsje. In plaats van kartonnen bordjes te kopen met de afbeelding van plop op, kan ik er gewoon witte kopen en zelf een plopmuts op tekenen? Ik weet het niet goed, maar is wel iets budgetvriendelijker, denk ik. Om een tekening met porseleinstift op een bord te zetten en dat dan te bakken… Dat zie ik ook wel zitten, maar dat gaat er dan weer niet meer af… Nog veel dingen om over na te denken zo te zien!

Dit jaar staat er zeker nog een feestje op de planning. “Wij worden 60”. Het is te zeggen: het ventje en ik springen elk op tram 3, met anderhalve maand verschil, en samen worden we dus 60. Daar heb ik al wilde ideeën over, maar die zal ik een andere keer met jullie delen.

Liefs,

Me, Myself and We.
(In dit verhaal ook gekend als De Feestneus. Meer info te verkrijgen via defeestneus@hotmail.com)

3 gedachtes over “Feestjes organiseren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s