Lenteschoonmaak

Is het nu omdat het mooier weer begint te worden, of omdat we binnenkort met veel volk in huis zitten voor het doopsel van Ilian, of omdat ik rust in huis en dus ook in mijn hoofd wil…? Feit is dat ik last heb van opruimkriebels. Of nestdrang, maar dan postnataal.

Wie me volgt op Instagram heeft het al gezien: ik heb heel mijn keuken onder handen genomen met de hulp van ideeën op Pinterest. In feite zou de rest van het huis ook nog onder handen genomen moeten worden tegen vijf april, maar dat zal niet meer lukken.

Ik heb mij ingeprent dat wanneer alles opgeruimd is en alles zijn plaatsje heeft, dat het dan gemakkelijker is om zo te houden ook. Ik ben dus wel gemotiveerd, maar toch ontbreekt het me een beetje aan energie. Hoewel ik er net een voldaan gevoel van krijg, als ik iets succesvol heb opgeruimd enzo. Ach… Het komt wel in orde, daar ben ik van overtuigd.

Vanavond zou ik het liefst van al studeren. Ik ga dat dan ook doen, als ik terugkom van de zonnebank. Ach ach, zoveel wilde plannen. Ik maak er maar beter werk van! Maar ik ben zo moe… Moest ik weten waarvan, ik zou er iets aan doen. Maar ja…

Liefs,

Me, Myself and We.

Advertenties

11 gedachtes over “Lenteschoonmaak

  1. misscaesar zegt:

    Logisch toch dat je moe bent 🙂 Luisteren naar je lijf of het komt niet goed! Je hebt nog tijd om te studeren en op te ruimen 😉 Zo doe ik het toch al drie jaar: nood aan rust = rust nemen. Anders hou je het niet vol 😦 Ik wens je alvast heel veel energie toe!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s