Wilde plannen

Stilzitten… Ik zou het wel willen kunnen, maar ik zit zo niet in elkaar. Er is gewoon altijd te veel werk te doen! Ik zadel mezelf dan ook altijd op met een schuldgevoel als ik in de zetel hang of een beetje langer blijf liggen…

Daarnet heb ik een trainingsprogramma van 30 minuten afgewerkt. Ik ben doodmoe en zet me nu dus effe neer. Gelukkig vond de baby het geweldig om te zien en lag hij te lachen. Nu ik gedaan heb, begint hij uiteraard te huilen… Waar heb ik dat aan verdiend!?

ik ben van plan elke dag die training van 30 minuten te volgen via een app. Vanaf vandaag. Ook ga ik niet meer snoepen en vooral water drinken. Ik liep al langer met dat idee in mijn hoofd, maar nu pas voel ik er mij klaar voor. Zes weken na de bevalling. Hopelijk zal het geen negatieve invloed hebben op mijn melkproductie.

Ook heb ik nog een heleboel andere wilde plannen. Zo plan ik ook maximaal 30 minuten in om een paar kasten uit te mesten. Diegene die mij volgen op Instagram kunnen de vorderingen daar ook volgen. Ik haal er zoveel voldoening uit om dat allemaal netjes te organiseren. Ik heb nog tot 22 maart gepland. Dan zou ik moeten rond zijn. Ik laat dan wel de dagelijkse opruimingen enzo hierbuiten.

Waar ben ik nog zoal mee bezig? Op zondag 5 april wordt onze babyzoon gedoopt. De laatste uitnodigingen vertrekken vandaag of morgen per post. We gaan met 15 volwassenen en 5 kinderen tussen 2 en 5 jaar zijn. De traiteur ligt al vast. Over hapjes ben ik mijn hoofd aan het breken, zodat ik een paar verloren voorwerpen tijdens het opruimen nieuw leven kan inblazen. Voor feestjes werk ik graag met kleurenthema’s. Bij Mauro was het stylish wit en blauw. Om niet in herhaling te vallen gaan we nu voor groen en paars. Morgen ga ik al boodschapjes doen zodat ik al decoratiedingen kan uitwerken. Vooral veel DIY. Om het persoonlijk te maken en houden. Wie me volgt via Pinterest kan al een beetje zien wat ik zoal zou willen doen…

Tussendoor, als Ilian ligt te slapen (wat niet zoveel gebeurt overdag, lieve lezers) dan studeer ik. Ik zou er graag in eerste zit door zijn zodat ik drie maanden vakantie kan hebben met mijn jongens. OK, ik moet dan wel gaan werken natuurlijk. Maar als ik ’s avonds niet moet studeren, zou het wel helemaal geweldig zijn.

Dit zijn de plannen die ik stelselmatig uitvoer. Als jullie mij nu willen excuseren, ik ga nu de haren uit mijn hoofd trekken omdat Ilian nog geen twee seconden gestopt is met huilen en ik al zevenhonderd keer gestopt ben met verderschrijven…

Liefs,

Me, Myself and We.

3 gedachtes over “Wilde plannen

  1. misscaesar zegt:

    Ondanks dat het veel is klinkt het allemaal héél leuk om te doen! Ik vind persoonlijk, als je bezig blijft, dat je ook minder het gevoel hebt in een zwart gat te vallen en alleen nog maar aan de huilende baby te moeten denken… Begrijp me niet verkeerd, ik hou van de babytijd en het knuffelen en zorgen, maar er moet iets “meer” zijn naar mijn gevoel dan alléén maar dat zorgen 🙂 Heel veel succes met het studeren en veel plezier met het DIY voor het doopfeest!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s