Bijna kerst

mauro en kerstman

Bijna Kerst en wij hebben nog niets klaar… Toen de kerstmarkt in onze stad de deuren opende, was de kerstman ook van de partij. Die ging gewillig met alle kinderen op de foto. Alleen was onze zoon iets minder gewillig… Ach wat. Ik vind het een prachtige foto. Zoon staat er nog – ondanks de traantjes – goed op en de kerstman was subliem!

Morgen mijn eerste dagje verlof. Wat staat er op de planning? Ons huisje kerstproof maken! Kuisen waar de kerstboom moet komen. Die dan etaleren, dit jaar zonder slingers (om een beetje mee te gaan met de mode). Ergens tussendoor komt er een technieker bij ons langs om te kijken waarom we geen internet hebben tot boven. Ik moet in bad of op toilet gaan zitten om internet te hebben en dat zij nu niet bepaald de meest ideale plekken om te studeren. (Ja, ik studeer met internet naast me zodat ik op facebook hulp kan vragen of nog iets kan opzoeken of nog iets kan raadplegen op onze smartschool…) In afwachting van die technieker kan ik perfect aan de kerstversiering werken, he. Alle kasten waar iets op moet komen afstoffen, dan de dingen etaleren…
Als alles staat en uitgestald is, ga ik nog eens grondig kuisen. Want daar komt toch vuiligheid af, he.

Om twee uur heb ik afspraak bij de schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen en bovenlip weer acceptabel te maken. Die wenkbrauwen kan ik zelf wel nog redelijk goed bijhouden, maar op tijd en stond een professionele hand doet ook eens deugd. Op die manier ga ik weer min of meer stralend de feestdagen tegemoet. Zeker als ik mijn foundation opdoe! (Hierover later meer!). Enfin, op een hik en een snik sta ik daar terug buiten hoor. Zoveel overtollig haar valt er daar nu ook weer niet te verwijderen.

’s Avonds afspraak met onze buren om onze jaarlijkse traditie in ere te houden. Dus de rest van de dag heb ik alle tijd van de wereld om mij te amuseren met kerstdecoratie en de strijk. Op het gemak, met de gepaste muziek op de achtergrond. Ik kijk ernaar uit!

Blogjes zijn eindelijk bijgelezen geraakt. Dus tijd om te bloggen zal ik ook maken. Jullie moeten toch de vorderingen voor en na de kerstmakeover zien? 🙂 Hihi. Hou jullie al klaar voor een OMG momentje, want het verschil zal gigantisch zijn. (Vooral omdat het nu één groot stort is bij ons thuis…) Neen, ik ben niet van plan om een opgeruimde versie van de voor foto’s te maken. Jullie zullen de naakte en vieze waarheid mogen aanschouwen. Be prepared…

Liefs,
Me, Myself and We.

8 gedachtes over “Bijna kerst

 1. kakel zegt:

  Roos staat met dezelfde gezichtsuitdrukking op de foto bij Sinterklaas. We hadden eerst drie kwartier in de rij gestaan en toen het moment eindelijk daar was, bedacht ze zich. Hij staat er heel lief op!
  Veel plezier van je verlof. Ik wacht rustig af wat je allemaal voor ons in petto hebt.
  Liefs Kakel

  Like

  • memyselfandwe zegt:

   Hier hebben we niet lang moeten wachten om op de foto te mogen. De foto met Kabouter Plop was onze beloning na een uur aanschuiven. Nog erger dan dit gezichtje.
   Bedankt voor alles. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte en hoop het hier niet zo te verwaarlozen. Maar we zullen wel zien. Misschien moet ik met voorgeplande berichtjes werken? 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s