Shoppen

Ik doe het graag en best wel veel, maar omdat ik geen maatje 36 heb (met of zonder zwangerschap) is het niet meer zo plezant. Zeker nu vind ik het niet meer leuk! Al die skinny ladies in the street. En ik loop daar dan tussen als een wankele zeekoe. Leuk is anders!

Elle Milla heeft mijn ogen eigenlijk geopend, waarvoor dank. Zij post regelmatig van die superleuke outfitposts en heeft ze mij mijn oogkleppen doen afzetten. Bij Zara hebben ze wel leuke kinderkleding. Ik denk dat ik daar eens moet gaan shoppen voor onze grote man, zeker met de feestdagen in zicht. Ik kleed hem graag lekker stoer enzo. Het babietje is er al een tijdje vanaf, hoor.

Hierbij zien jullie een prikbordje van wat ik wel mooi vind en wat ik eventueel wel zou overwegen om te gaan kopen voor dat kind. Als ik voor mezelf niks kan kopen, dan maar voor mijn kinderen. Wacht maar af! Met de zomersolden ga ik mij ook kunnen smijten, zenne! Maar dan voor mijzelf.

prikbord outfit mauro

Kinderen kunnen nog alles aandoen, he. Die moeten nog niet letten op hun lijn ofzo. En die doen ook alles aan wat wij hen aansmeren. Lekker makkelijk.
Alleen vraag ik mij af of ik wel veel kleertjes ga kunnen recupereren voor onze nummer twee… De eerste is geboren in juni, de tweede wordt verwacht in januari. Van uiterste seioenen gesproken! Moest ik nu veel nieuw moeten kopen, dan zal ik daar niet rouwig om zijn. Ik zal nummer twee ook wel voorzien van de nodige kleding. In de Zara of eender welke andere winkel.

Liefs,
Me, Myself and We.

13 gedachtes over “Shoppen

 1. kakel zegt:

  De rompertjes kun je vast weer gebruiken. En ik maak me beslist niet ongerust of je beide kleine mannen voorzien worden van de juiste kleding. Maar ook niet jezelf vergeten, hè? 😉
  Liefs Kakel

  Like

 2. misssexandthecity zegt:

  Ik denk dat je in gedachten dikker bent dan je echt bent, wacht je zwangerschap af en ga er dan tegenaan,….het zal bloed, zweet en tranen vragen, maar ik beloof het je het is het waard. Als je een doel hebt gaat het echt lukken, heb vertrouwen in jezelf,…..en dan kan je heel de Zara leegkopen :-). Maar weet, ook al heb je maat 36, dan staat nog niet alles je hoor,……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s