We zijn begonnen…

Dit weekend hebben we de eerste dozen van de zolder gehaald. De dozen met de babykleertjes. Ik geloof dat het met gemak een twintigtal pamperdozen zijn…

Ik heb ze allemaal opengedaan. Ik heb nieuwe hoopjes gemaakt per kledingmaat. Ik heb de kapotte en na herhaaldelijk wassen toch nog vuile kleertjes in een zak gestoken voor de kledingcontainer. De andere heb ik netjes terug in dozen gestoken. Daar heb ik dan een net papiertje opgeplakt met de kledingmaat. Zo kunnen we bij de nakende geboorte de nodige dozen nemen, beginnen wassen en drogen en zo blijven we bij.

De dozen staan nu verspreid op onze slaapkamer. Tussen de spleten van de muur en de kleerkast. (langs de zijkant, he, niet langs achter ofzo.) Op de eerste verdieping he. Aangezien de zolder helemaal leeg moet.

Nu zijn we van plan elke avond een halfuurtje aan de zolder te werken. We zullen er wel geraken! En of hij nu wil of niet, ik ga hem helpen! Ik wil ook mijn zegje doen  bij het kiezen van wat we weggooien en wat niet. Want Het Ventje houdt ALLES bij…

Het Ventje zei dat we dan nadien de kleertjes terug in die dozen kunnen steken. Hij, die absoluut geen derde kindje wilt, wilt toch nog geen afstand nemen van de babykleertjes. Wie weet komt het er nog van…

Foto’s van onze overvolle zolder volgen nog! Ze staan nog op het fototoestel, maar ik wil ze jullie zeker niet onthouden.

Liefs,

Me, Myself and We.

6 gedachtes over “We zijn begonnen…

  • memyselfandwe zegt:

   Zal wel zijn dat ik last heb van nestdrang! Ik weet dat jouw huis/appartement altijd om door een ringetje te halen is. Bij ons was dat lichtelijk anders. Tot de laatste tijd. Ik doe echt mijn best om alles spic en span te houden!
   En inderdaad, we spreken over hetzelfde geslacht. Of dat is toch wat ze eind augustus zei. Morgen nieuwe controle. Nog eens bevestiging vragen dan. 🙂 En daarbij: die witte bodykes, dat gaat toch voor beide geslachten?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s