Een leesclub

Ik ben op een superinteressante blog gevallen! Haar blognaam viel onmiddellijk in mijn smaak, want mijn metekindje heet in het echt zo. Ook over haar zal ik jullie nog wel veel vertellen!

Lilith heeft dus op haar blog een hele lijst gezet van hoe je een leesclub moet oprichten. Awel, ik heb goesting om daarmee te starten, zie! Voor meer informatie en details enzo verwijs ik jullie naar haar stukje tekst. Het is te schitterend geschreven om het niet met jullie te delen.

Dus als er gegadigden zijn in de omgeving van Aalst, aarzel niet! Ik zal de organisatie wel op mij nemen om eens ‘uit mijn kot’ te komen met anderen die ook graag lezen en zonder gezien te worden als een alien omdat ik graag lees.

Ik lees de reacties hier wel en kijk er alvast naar uit!

Liefs,

Me, Myself and We.

6 gedachtes over “Een leesclub

  1. tinyblogt zegt:

    Beetje vijgen na Pasen mijn reactie, maar ik ben benieuwd: is het er al van gekomen? Wij zijn ook in actie geschoten na Kelly’s post en zijn nu met een stuk of 12 Brugsche zottinnen die hun boek zeswekelijks bespreken in een wijnkelder. Als ik een deftige foto kan maken, dan maak ik er wel een blogpost van! 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s