Boekenwurm

Ik ben een echte boekenwurm. Ik lees sowieso graag een boek, ter ontspanning. Vlak voor het slapengaan.

In functie van mijn opleiding ben ik nu verplicht om per academiejaar 15 jeugdboeken te lezen. Dit is voor mij geen straf, maar wel tijdrovend, wetende dat ik dan een hele verhaalanalyse moet maken. Dat is het minst fijne eraan, maar daarom niet minder graag gelezen.

Ik ben trouwens van plan om mijn bestaande verhaalanalyses allemaal digitaal te zetten zodat ik ze altijd ga hebben. Dan hoef ik er ook niet meer voor te zorgen dat ik netjes geschreven heb. Dat is een werkje voor momenten dat ik me min of meer verveel.

Ik ga mijn reeds gekochte boekjes ook plastificeren zoals in een echte bibliotheek zodat ze netjes blijven. Ik ben nogal een boekenfreak, vandaar.

Om jullie niet op jullie honger te laten zitten, heb ik op deze blog twee nieuwe pagina’s aangemaakt. Ik heb een pagina met Mijn jeugdboekenblibliotheek en een pagina met Mijn volwassenbibliotheek. Hier vinden jullie een lijst terug met de door mij gelezen boeken.

Indien gewenst kan ik eventueel een woordje uitleg geven bij één of ander boek waarvan de interesse jullie interesse al heeft weten op te wekken.

Nog een fijn weetje: ik heb grootse plannen voor een fantastische boekenkast! Van zodra alles in orde is, zal ik jullie ook daarvan weer op een paar fotootjes trakteren. Ik kijk er al enorm naar uit om eraan te beginnen!

Liefs,
Me, Myself and We.

2 gedachtes over “Boekenwurm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s