Mijn gezinnetje – deel twee

Zo geschiedde. Op 18 januari 2010 ben ik bij dat Brussels bouwbedrijf beginnen werken.

In april 2010 ben ik met de pil gestopt. Ik zat nog in mijn proefperiode dus konden ze me sowieso niet ontslaan omwille van mijn zwangerschap. We hebben het er gewoon op gewaagd, want we voelden ons echt wel goed bij elkaar.

In juli 2010 hebben wij een optie genomen op een huisje dat nog gebouwd moest worden in een nieuwe wijk op 15 km van onze huidige woonplaats. Omdat het een nieuwbouw betrof, kregen we dan drie maanden de tijd om alles te gaan kiezen van vloertegels tot badkamermeubels. We mochten zelf nog kiezen waar de stopcontacten en lichtschakelaars moesten komen. We hadden dus wel nog wat overlegwerk maar we zijn er uitgeraakt!

In september 2010 hebben we dan ons eigenlijk koopcontract getekend. Vanaf toen was het voor echt en van ons. We volgden de bouwwerken op de voet en hebben alles op foto vastgelegd. (Ten gepaste tijde zal ik er hier wel wat komen posten zodat jullie eens kunnen binnenkijken bij ons.)

In juli 2011 hebben we de sleutel gekregen. De keuken moest nog geïnstalleerd worden. Ook deze keuze was redelijk snel gemaakt en tot op de dag van vandaag heb ik er nog geen moment spijt van.

In augustus 2011 zijn we verhuisd naar ons spiksplinternieuw en ongeverfd huisje.

Op 7 of 8 september 2011 zijn we bij een fertiliteitsarts langsgeweest, want ik was nog altijd niet zwanger. Die heeft me dan een reeks clomid voorgeschreven die ik braafjes ingenomen had…

Het laatste weekend van september en het eerste weekend van oktober 2011 heb ik twee housewarmingparty’s georganiseerd. Eentje voor de familie, eentje voor vrienden (anders was het te veel volk ineens) en de feestjes waren geslaagd. Het startschot om nog veel feestjes te mogen geven !

*wordt vervolg*

Liefs,

Me, Myself and We.

2 gedachtes over “Mijn gezinnetje – deel twee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s